5 романтичних образів NINE цього літа

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
5 романтичних образів NINE цього літа

Збираємось на побачення разом із Nine

Запрошує хлопець чи вже чоловік. Це перше чи двадцять друге побачення. Буде на березі моря чи на терасі твого улюбленого кафе. Плануєте довго гуляти пішки чи просто разом подивитесь фільм. Важливо тільки те, щоб ти почувала себе впевненно; щоб ти ловила захоплюючі погляди; щоб ти подобалась, в першу чергу, собі. І тоді з ним буде просто.)

Ми зібрали для тебе 5 образів для ідеального побачення. 

1. Ніжні шовкові топи і спідниці

Якщо поєднати з підборами і канотьє, це буде тааак жіночно.  А якщо полюбляєш взуття на низькому ходу, то обирай босоніжки  - досягнеш такого ж чарівного ефекту.)BB97A36D A2C3 46FD AFF7 4ACAE798B5F7

2. Шорти на високій талії.

Показати стрункі ноги і підкреслити талію - завжди чудове рішення. Ввечері накинь на плечі жакет. Якщо не свій, то його точно.)

B827C68D 0E3F 4CD0 8042 CF6F38381BBD

3. Однотонна сукня.

Часом тобі хочеться спокою і гармонії - і тоді рятують однотонні сукні. Вони самодостатні, як і ти. Вони мають свою родзинку, просто не показують її одразу. З ними легко поєднаються підбори і улюблені аксесуари: від масивних прикрас до тонкого ланцюжка. А ще з ними можна складати луки на контрасті. Приміром, з цією блакитною сукнею поєднаються як нюдові відтінки взуття, так і контрастні синього або яскраво рожевого.

Одягай на побачення підбори. А коли втомишся, змінюй їх на улюблені кеди і гуляй до ранку...

79E5F127 5919 4785 898F AD5D7706A7FE

4. Сукня на бретелях довжиною міді.

Маємо для тебе багато різних принтів від світлих до темних у квіти, від яскравих до більш стриманних, тому що переконані, що це ідеальні сукні для побачень і романтичних вечерь. Обирай довжину міді і підбори - навіть дівчата обертатимуть голови, наскільки ти будеш гарна.)

2018 07 09 10.42.08

5. подвійні Сукні

Ми їх ще називаємо "сукні з секретом". Тому що відкрита спинка і зона декольте, але при цьому елегантно і з ноткою таємниці. Маємо для тебе у рожевому і блакитному кольорах, аби ти точно змогла обрати свій варіант.

Ці сукні створені для вечері на Ейфелевій вежі, для прогулянок босоніж разом із ним на березі моря, для того ресторану, в який ти давно хотіла потрапити, для весілля подружки, куди ти прийдеш з ним. Сукня, що дає справжнє відчуття жіночності. 

Snapseed(5)

Ми переконані: одягаючи будь-який з цих образів, ТИ ПОДОБАТИМЕШСЯ СОБІ. А значить МОЖЕШ БІЛЬШЕ!

Обрати свій романтичний образ можеш прямо зараз на нашому інтернет-магазині. Не відкладай на потім, коли можна ловити момент вже.

Обіймаємо.

Твої дівчата Nine.