6 літніх образів для офісу від NINE

Автор: Nine / Категорія: Трендові образи
6 літніх образів для офісу від NINE

 

1. Сукня на бретелях довжиною міді.

А якщо у тебе ще й День народження влітку, то ця сукня ідеально підійде. Вона така елегантна й гарна. Не дивно, що її розкуповують дуже швидко. Вже залишились останні розміри - і ми хочемо, аби вона стала твоєю

IMG_7629 2.JPG

2. Сукні з рукавом.

Для тих, хто переконаний: якщо на роботу, то обов'язково закривати плечі. А ще в них ідеальна довжина - на середині коліна. 

Показуємо дві новеньких: блакитна і біла у квітковий принт. Тканина настільки легка й комфортна до тіла, що ти навіть не відчуватимеш її. Зранку на роботу, а ввечері відпочивай: ресторан, кіно, посиденьки з рідними.)

IMG_7633.JPG

3. Білі штани й базова блуза.

Взагалі з білими штанами поєднаються всі блузи, топи й футболки, - за це любимо їх ще більше. Але зараз віддаємо свій голос за цей casual look. Забудь про підбори - будь вільною, почувай себе легко й комфортно в улюблених сліпонах. З цією блузою у смужку і штанами із стрілками це буде легко.

IMG_7628.JPG

4. Ще один варіант сукні з рукавом.

Ну не ходити тобі ж весь час в одній? Ще один варіант: V-подібний виріз, гулзики попереду, рюша понизу - романтично, жіночно й дуже гарно.

IMG_7639.JPG

5. Блуза і спідниця.

А тепер обираємо ніжну квіткову блузу з улюбленою однтонною спідницею. Сьогодні ми зіграли на контрасті і віддали перевагу блакитній. Але маємо і рожеву для тебе.)

IMG_7630.JPG

6. Сукня-сорочка - завжди вдалий вибір.

Маємо їх кілька варіантів: від однотонних до квіткових. Але в літню пару віддаємо перевагу смугасто-квітковій. Маємо у червону і чорну смужку. Вона і в офісі нагадуватиме про море, відпочинок і завжди підійматиме настрій

 

IMG_7634.JPG

Розфарбуй свої офісні будні разом із одягом NINE. І пам'ятай: ти можеш більше, коли подобаєшся собі.)

Обіймаємо.