Базовий гардероб у зимову відпустку

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Базовий гардероб у зимову відпустку

Власноруч відібраний найбільшим маленьким знавцем справді якісного одягу

Навряд чи ви морально готові до того, про що ось-ось дізнаєтеся. У будь-якому випадку знайте:  Nine вірить у вас. Ви сильні! Ви зможете гідно пережити це повідомлення: наймолодший бізнесмен країни, непосидючий і хвацький маленький Марк зовсім скоро припинить звітувати про справи на виробництві! Ні-ні, не хвилюйтеся! Все добре! Він повернеться до ефірів соцмереж і обов’язково продовжить тішити новинами про поважних кравчинь Nine, про те, як обирати ґудзики на  демісезонні пальто і як запускати стартапи. Просто мама вмовила його таки трохи перепочити і на початку січня поїхати у відпустку. Адже цього року дорослішали разом і бренд, і його крихітний керівник. Багато чого в обох було вперше.

Базовий гардероб у зимову відпустку

Рівно рік тому:)

І є така підозра, що не лише в житті Марка та Nine відбувалися значні події – разом з ними на Новорічні канікули з нетерпінням чекає більш ніж пів-країни. Важкий і водночас продуктивний рік. Схоже, ми всі заслуговуємо трошки видихнути. Зізнавайтеся, хто куди їде відпочивати цієї зими? [divider width="full"]  

Мамо, нашила светри? То бери з собою!

Марк ось, наприклад, дозволив розповісти, що збирається відвідати Грецію. Та перш ніж вирушити туди, він обов’язково проконтролює, що там складає у валізу мама, бо вона має на відпочинку виглядати на всі 100%. Долучайтеся до майстер-класу від маленького знавця бренду українського одягу. Збираймося разом!  

Схоже, ми всі заслуговуємо трошки видихнути. Зізнавайтеся, хто куди їде відпочивати цієї зими?

І оскільки цього сезону у Nine нашили зручні і м’якенькі светри – жіночі, ніжних кольорів, треба взяти з собою хоча б один. Ні, два. А, добре, поки мама не дивиться,  і всі три  спакуємо.

Базовий гардероб у зимову відпустку

Бо їх можна з усім:  і з джинсами та сліпонами, зі спідницями, з легінсами та підборами. Купити светр жіночий, який виручатиме у будь-якій подорожі, можна ось тут.  

Якщо Греція – то стильні короткі плаття

Які? По-перше, легку та вишукану – з віскозного шифону. В ній можна на вечерю. А вдень – на прогулянку Афінами, якщо накинути зверху тепле однотонне пальто.

стильні короткі плаття

До речі. Якщо є багатофункціональна сукня, це зовсім не означає, що слід викладати з валізи зручну і комфортну трикотажну, ще й кольору стиглої вишні. Ну хто сказав, що в Греції все є? Ось, власне, такої  ні в кого там немає.

Базовий гардероб у зимову відпустку

І ще. Що це за переконання таке, що спідниці у подорожі – це  незручно? Марк їх стільки цього року розробив та віддав на виробництво відшивати, що може з впевненістю сказати: це одна з найважливіших речей у базовому дівочому гардеробі. Тим більше у відпустці. Бо коли ще собі свято влаштовувати? 

Базовий гардероб у зимову відпустку

А ще ж до аеропорту якось треба доїхати

Добре, що є шапулі! В них тепло. Вони грітимуть дорогою до Борисполя.

Зимові шапки

А ще добре, що є мама. Марк хоч і слідкував за тим, аби не вдаватися до сентиментів, а радше розповідати читачам про бізнес, проте дуже радіє, що мама за декілька тижнів нарешті трошки відпочине. Бо заслужила. Бо можна буде разом їсти смачне, бігати містом та розмальовувати стіни готелів. Хоча на останнє вона все ж таки навряд чи погодиться. 

Зимові шапки

Nine та маленький Марк бажають кожній з вас затишних Новорічних свят і такого потрібного відпочинку. Ви чарівні. Пам’ятайте про це. А Марк скоро повернеться  і обов’язково заходиться створювати новеньке і гарне на весняний сезон 2018-го року.