Базовий гардероб на холодний сезон. 9 стильних образів від NINE

Автор: Nine / Категорія: Трендові образи
Базовий гардероб на холодний сезон. 9 стильних образів від NINE

9 стильних базових образів, без яких не обійтись у холодний сезон

У кожної дівчини в гардеробі є хоча б одна спідниця, светр, штани, шорти, блуза або базова сукня. Ми показуємо, як поєднати базові речі, щоб отримати вау-ефект. І можемо сміливо сказати: ти матимеш незрівнянний вигляд навіть в образі з чорними штанами, якщо, звісно, обереш NINE. Давай дивитись що ми підготували тобі:)

 

1. Приталена спідниця і светр.

Цей фасон спідниці заполонив весь модний світ. Просто переглянь фото світових блогерів і зрозумієш про що ми:) У холодний сезон ми радимо одягати їх із контрастними светрами, а на низ підійде і базове чорне взуття й теплі колготки. Цей молочний светр точно підійде під усі варіанти: марсала, червону, темно-пудрову або й рожеву чи червону з тканини "шанель". 

Кожна з них, до речі, поєднається з базовим чорним светром чи гольфом. А восени - з блузою, а влітку - з футболкою. 

Snapseed 5

2. Чорні акценти.

Це могла би бути звичайна сукня кольору беж. А стала розкішною завдяки чорним вставкам по боках. Ми вважаємо її базовою в гардеробі на осінньо-зимовий сезон, адже її можна одягнути як зі світлими колготками, так із чорними навіть на 100 ден. І поверх просто накинути кардиган. Маємо її у довжині міді для більш дівлових зустрічей і любительниць черевиків по кісточку на підборах і у довжині міні, яка покаже всю красу твоїх струнких ніжок.

1540907725548.JPEG 

3. Пастельна палітра.

До вічної класики можна віднести не тільки чорне, біле й червоне, але й пастельні відтінки як сірий, беж, пудра. Ми радимо поєднувати такі джемпери з теплими шортами: буде тепло й дуже стильно.

1540906625678.JPEG

4. Інший погляд на casual.

З першої капсули і по сьогодні ми вважаємо квітковий принт необхідним у жіночому гардеробі, адже він так часто підіймає настрій. До casual-образів ми із 100%-ою впевненністю додаємо квіткову спідницю і светр у тон принта. Обирай темносиню в червоні квіти (міні або міді), чорну в біленькі (міні або міді), чорну в різнокольорові (міні або міді).

1540905322842.JPEG

5. Теплий образ із чорними штанами.

Завдяки завуженому крою чорних штанів ти можеш носити їх із високими чоботами, масивними черевиками і навіть із сліпонами з хутром. Вони ідеально поєднаються з базовою блузою чи у квітковий принт, а поверх одягний теплий джемпер.

Чорні штани, до речі, маємо 2 фасонів: із зашитою стрілкою на високій талії або на пониженій талії з кишенями і шльовками.)

1540906388773.JPEG

6. Класична база.

Теплий светр і чорні штани, - рятувальний жилет у холодну пору року і коли не знаєш, що одягнути:)

До речі, ми маємо завужені із зашитою стрілкою або ж більш класичні з кишенями і шльовками для паску.

1541346168060.JPEG

7. На заміну приходять шорти

Коли набридають штани і точно не хочеться одягати спідницю, на порятунок приходять шорти. Ми ж маємо безліч варіантів теплих: від базових чорних до мінімального принту на них. Всі вони створені з італійської шерсті і поєднуються з базовоми речами гардеробу: від чорного гольфу до червоного контрастного светру.

1541347140363.JPEG

8. Сукня

Розфарбуємо пастельний кежуал ягідною сукнею базового фасону NINE. Маємо її в довжині міні і міді. А коли прохолодно просто накинь чорний кардиган. Поєднається все це з чорними колготками і взуттям:))

Лайфхак: на талію можеш пов'язати чорний пасок або на шию одягнути масивні прикраси. 

1541347620448.JPEG 

9. Однотонні мотиви.

Тут усе просто: однотонна спідниця і светр, що поєднується з нею. Спідниць у нас великий вибір, як і светрів. 

1540908801777.JPEG

Все це і набагато більше ти знайдеш у нашому шоу-румі на Кожум'яцькій, 12г.

До зустрічі, крихітко.)