Блузка у квітковий принт та базова: добірка вдалих луків

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Блузка у квітковий принт та базова: добірка вдалих луків

Блузка у квітковий принт. З чим поєднувати?


Бестселлер Nine у добірці стильних луків на весну 

Трішки секретів з-за лаштунків продажів. Блузка бренду Nine у квітковий чи мінімалістичний принти – вже майже легенда! За популярністю серед наших дівчат вона впевнено змагається за пальму першості із сукнями. Є постійні клієнтки, які на початку кожного сезону обов’язково оновлюють гардероби як мінімум двома блузками –  яскравою із квітковим малюнком та більш базовою. Є й такі, що приходять міряти і довго роздивляються себе у дзеркалі або штурмують Директ запитанням: супер блуза, але з чим її поєднувати?

Тож, відповідаємо!

Дивна історія квіткової блузки Nine

Колись на виробництві чекав на свій зоряний час  відріз тканини у квітковий принт. (Гарно написали, так? Насправді просто не знали, куди подіти:).

Закуплено його було ще на запуску бренду, проте, як не крутили,  ані сукні, ані спідниці з того відрізу не створювалися. Шкода було списувати, бо і малюнок яскравий, і якість тканини на вищому рівні.

- Весь час крутила тканину і думала, що хочу зробити блузку, але кому вона потрібна? –  згадує Іра. – Тоді на полицях мас-маркетів та в колекціях інших брендів всі блузки були здебільшого однотонні, а якщо і в квітки, то з дешевих, не дуже приємних до тіла тканин.  Я таки тоді вирішила: нехай буде блузка. Може, ще хтось, окрім мене, їх страшенно любить і потерпає від маленького та банального вибору на полицях магазинів одягу. А якщо ні, то роздарую подружкам. 

Акаунт Nine в Instagram тоді був дуже маленький – усього на пару тисяч підписників, і зазвичай пости з оновленнями збирали стандартно пропорційну до кількості читачів кількість лайків і небагато коментарів. Та коли було опубліковано “пілотну” версію ніжної та нестандартної блузки, в профілі стався справжній фурор! Того ж дня дівчата розкупили всю партію, а хто не встиг – просили відшити ще.

блузка Nine

Ось що думають про наші блузки красуні-клієнтки:

Ольга Круглик:

Я влюбилась в Ваши блузы-они просто ❤🤗🤗🤗 До этого никогда не носила и разрешала себе покупать что-то с цветочными, яркими принтами.... а это одела и все))))) муж посмотрел на меня и сказал, что я в них прям такая девочка-девочка))) Теперь как говорится в мультфильме: « Я ваша навеки!» )) и уже жду продолжение Вашей новой коллекции.

Марина Коваль:

Девчонки, ваша блузка просто восхитительная! Получила много комплиментов. Мой молодой человек говорит, что теперь под эту блузку я должна обязательно купить у Вас красные брюки) Спасибо большое Вам за то, что делаете нас счастливыми)

 

З чим поєднувати квітковий принт?

  1. Блузка – незамінній елемент в гардеробі, бо пасує абсолютно до всього:  джинсів, шортів, спідниць, костюмів. А якщо вона до того ж і у квітковий принт, то стає вдалим акцентом і здатна “розфарбувати” та освіжити навіть таку банальну річ, як ділові чорні штани. Головне правило – решта луку має бути або однотонна або у дрібний простий малюнок. Вдалий приклад – наші однотонні або з тканини шанель шорти та спідниці.Блузка Nine
  2. Джинси + квіткова блузка, доповнені в залежності від події або сліпонами, або підборами, – це ідеальний лук як вдень, так і ввечері.блузка Nine
  3. Ну і не забувайте, що ідеальна пара до блузки – наші костюми. Маємо у різних відтінках, як спокійних базових, так і у вибуховому червоному. І будь-який з них вдало збалансує квітковий акцент. 

блузка Nine

ЦІКАВИЙ ФАКТ


Тканини на колекцію блузок наша Іра може шукати рік, бо ідеальні – як той єдиноріг. Мають бути із хороших і приємних до тіла тканин. У нашому магазині - переважно із французького штапель-шовку або італійської бавовни. Це одна з найякісніших комбінацій. Окремі вимоги і до принту – треба, аби був збалансованим, а не як з бабусиної скрині. Малюнок має поєднувати декілька кольорів, щоб вже готовий виріб легко комбінувався з іншими елементами гардероба кожної дівчини.

 

Пам’ятаємо і про базові!

Хоч в нас зірка – квіткові блузки, базові у невеличкий дрібний принт ми теж ніжно любимо. І наші клієнтки з нами згодні. Одна з дівчат розповіла, як комбінує таку із спідницею-олівцем на ділові зустрічі і збирає купу компліментів. 

блузка Nine


Одна из тех вещей, которые заставляют расправлять плечи и добавляют уверенности в себе...😘 Плюс ко всему, она сочетается практически с любым низом, будь-то блуза + юбка или блуза + джинсы.👌 - написала Олена Мельниченко нам на Facebook, 03.11.2017.

блузка_Nine.JPG


Доглядати за такими блузками дуже легко. Завдяки складу тканини вони тримають форму, а кольори не вимиваються після кількох сеансів прання. До того ж всі тканини неймовірно ніжні до тіла. Ну і приємно знати, що і така звичайна річ у шафі, як базова блузка, може бути трішки нестандартною. Нам, дівчатам, важливо знати, що ми вирізняємося. У таких блузках це легко.

Обрати свою блузу можна прямо зараз за посиланням!

З любов’ю,
Nine