Бренд Nine. Початок

Автор: Ira Stashko / Категорія: Трендові образи
Бренд Nine. Початок

Усім привіт!
Давайте знайомитись. Мене звати Іра. Я – засновниця бренду Nine.
За фахом я – журналіст. Другий і останній запис в трудовій книжці – талант-шоу “X-Фактор” на СТБ. Два тижні тому я звільнилась, тому що вірю в Nine.

Я народилась і виросла в Житомирі. Я люблю своє місто найбільш за те, що в ньому тісно, а це спонукає мене йти вперед. Кілька років тому я переїхала до Києва. Тепер у мене два рідних міста :)

Як з’явилась ідея бренду Nine? Напевно, в кожного було таке, коли йдеш по місту і зустрічаєш людей в такому ж одязі? В такі моменті мені просто хочеться провалитись крізь землю. В мене це було настільки часто, що в моїх друзів є колекція жартів з цього приводу. В боротьбі з мас-маркетом я почала шити одяг. Шила вдома, на кухні, до і після роботи. В якийсь момент я зрозуміла, що знайшла себе. Мені подобається створювати одяг, який не буде повторюватись! Так виникла ідея створити свій бренд.

Бренд Nine! Все просто: три S, три M, три L (XS). Разом 9 одиниць кожної моделі одягу. Уявіть собі, тільки 9 людей у світі матимуть такий одяг! А для того, щоб був вибір нового одягу, колекції випускаються щомісяця.

Nine за відвертість! Все, що знаю про бізнес, я прочитала в книгах. Мені подобаються компанії, які не бояться розповідати про “кухню” з середини. Nine – одна з них. Мені пощастило: в моєму оточенні є люди, які вірять в Nine так само, як я. Разом з ними ми будемо вести блог і розповідати всі деталі створення бренду. Компанія будується у вас на очах!

Відверто. Просто. З любов’ю.

Далі буде. Приєднуйтесь до Nine!