Фестивальне літо NINE

Автор: Ira Stashko / Категорія: Відверто про бренд
Фестивальне літо NINE

Візитки, бірки, цінники, пакети, квіти, вази, фото, рамки... Nine активно готується до чергового фестивалю. Цього разу - “В пошуках Made in Ukraine”.

На цей фест ми хотіли потрапити ще в липні, але спізнились із заявкою. Як виявилось, місця на “Made in Ukraine” розходяться дуже швидко - і тут краще не зволікати. Навчені цим досвідом, ще за довго до дати проведення наступного фестивалю, ми активно моніторили інформацію в робочій групі. Все склалось - і вже цієї суботи та неділі (29-30 серпня), у нас буде чергова можливість зустрітись з вами особисто. :)

Раз мова зайшла про фестивалі, то розкажемо про наше фестивальне літо.

В одному з попередніх постів я писала, скільки справ доводиться зробити в процесі підготовки до фесту. Третій фестиваль, а список задач знову нескінченний. Здавалось, нічого не змінюється… Хоча ні! Прогрес точно є!

Пам’ятаю наш перший “Всі свої”. Тоді ми орендували все: дзеркало, кронштейни, а також стіл, який в результаті не використали.

Фестивальне літо Nine

Всі свої. Червень

На другий фестиваль “Всі свої” у нас з’явились власні меблі, а також дзеркало. Кронштейни ми знову вирішили взяти в оренду.

Фестивальне літо Nine. Всі Свої.

Всі свої. Липень

Як гадаєте, що нового у нас буде на “Made in Ukraine”? Що ж, у нас буде все своє) Так як можливості орендувати обладнання на "Made In Ukraine" немає, ми закупили все, чого нам не вистачало: кронштейни, примірочну і навіть змайстрували тент:)

А ще ми дуже відповідально відносимось до декору нашого стенду. Ми розуміємо, як нам, дівчатам, важлива атмосфера навколо. Саме тому заздалегідь обдумаємо оформлення, і кожного фестивалю його змінюємо.

Якщо ж говорити про результати попередніх двох фестивалів, то, окрім продажів, вони були дуже корисними в плані знайомств з клієнтами й іншими брендами. Найцікавіше те, що одяг Nine часто купували власники/продавці інших брендів:)

Про співпрацю і співпадіння

Після кожного фестивалю ми отримуємо чимало пропозицій стосовно співпраці, здебільшого - від шоу-румів. Навіть були варіанти з інвестиціями (!). З шоу-румами ми відтягували до останього, оскільки кожна модель одягу існує лише в 9 одиницях. Ми довго вагались, чи варто співпрацювати, чи вистатичить сайту. Останнє слово було за нашими клієнтками :) З кожним днем кількість питань щодо наявності шоу-руму зростало - і ми остаточно зрозуміли, що він нам потрібен. В Києві нам найбільше подобався шоу-рум “Квартира 31”. Відразу після другого фесту “Всі Свої” ми планували з ними зв’язатись, щоб дізнатись про умови. Думки матеріалізуються! Олена з “Квартири 31” зв’язалась з нами перша на наступний день після фесту. І вже через декілька днів частина наших речей переїхала до затишного шоу-руму “Квартира 31”, що на вул. Костьольній, 9.

Підготовка до “Made in Ukraine” триває досі!

В нашому цеху на повну силу йде робота над першою осінньою колекцією September. Спеціально до фестивалю ми вирішили представити частину нової колекції, на сайті вона традиційно з’явиться 9 вересня.

Чекаємо вас у гості, красуні!