Фотографуємо і розбираємо образи в стилі streetstyle

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Фотографуємо і розбираємо образи в стилі streetstyle

Образи з пальто в стилі streetstyle

Фотографії у стилі streetstyle все більше підкорюють соціальні мережі і наші серці.  І весна - якраз ідеальний час. Тож NINE показує, як комбінувати образи з пальто і що варто робити, аби отримати вау-результат. 

Тебе чекають 5 продуманих образів із роз'ясненнями і порадами, а також 5 найголовніших правил зйомки в стилі streetstyle. Починаємо!)

 

1. Базовий образ в поєднанні з яскравим елементом.

Для образів в стилі streetstyle пальто яскравого кольору варто врівноважити більш стриманими тонами. Як це зробили ми, обравши базовий сірий светр із V-образним вирізом, завужені чорні штани, світлі кеди, Увагу акцентуємо на червоному пальто. Із аксесуарів додали б маленьку чорну сумку, тонкий короткий ланцюжок із краплинкою і годинник.

IMG_6421 2.JPG

2. Гра кольорів.

Вчимось поєднувати різні відтінки так, щоб це виглядало гармонійно. Ми обрали сіру блузу із мінімалістичним квітковим принтом, бежеву фактурну міні-спідницю і підкреслили все насичено-зеленим пальто й гірчичними ботильйонами. Вийшло, вау! 

IMG_6416.JPG

3. Експеременти з класикою.

Коли ти за класику, але все ж таки хочеться вдатись до експерементів, підготували для тебе і такий образ. Домінантою обрали класиний темно-синій колір, навколо якого й подували весь streetstyle-look. Темно-синє пальто з англійським коміром, синя блуза з квітковим принтом і синьо-рожева спідниця. До речі, ти помітила, як ми тонко синій колір підкреслили додатковим відтінким рожевим, який представлений як у блузі, так і в спідниці. Виглядає, дуже стильно.

Snapseed

4. Замовляли весну?

Якщо хочеться максимально весняний streetstyle-look з пальто, то обирай пальто голубого кольору і поєднуй з яскравим образом. Ми пропонуємо квіткову блузу з синьо-червоними квітами і бордові штани. Ти помітила, як ми знову ефектно погрались із кольорами?)

Snapseed 3

5. Бежеві мотиви.

Streetstyle-look не обходяться без образів із класичним бежевим пальто. Ми вже розповідали, що саме цей колір може легко додати дороговизни всьому образу. І це, правда, так! Ти тільки поглянь, як вміло і ефектно ми поєднуємо базовий молочний светр, завужені штани і бежеве пальто. Навіть із аксесуарами не потрібно довго думати: додаємо контратсні ботильйони гірчичного кольору (хочеш замінюй на базові чорні), чорну сумку і окуляри, - і ти сяєш!

IMG_6451.JPG

А якщо хочеться ще більш спростити образ, то бери базову блузу (тут радимо блакитну в смужку, бо поєднання блакитного-бежевого - ідеальне поєднання), джинси, білі кеди і накинь бежеве пальто. Довершити образ можеш рюкзаком і окулярами.

Snapseed 2

5 правил фотосесії в стилі streetstyle

  1. Якщо знімаєш на смартфон, то краще роби це рано-вранці або на заході сонця. Якщо в тебе професійна техніка, то вдалий знімок можна зробити навіть вдень завдяки правильно виставленому кадру, оптиці і постобробці.
  2. Підбирай локацію. Важливо, щоб було видно, де ти знаходишся.
  3. Розмивай задній фон або шукай вулички, де мало людей.
    1. Ніяких награних рухів. Максимально легкості і свободи. Нехай твій фотограф спостерігає і ловить кадр, а ти роби все "як в житті". На смартфоні просто створюй серію з ото, а потім обира найкращий кадр.
  4. Продумуй образи до деталей до початку зйомки. А як комбінувати образи з пальто ти щойно побачила.

 

Вражай! З NINE це легко)