Гід по стилю. Як поєднувати квіткові принти

Автор: Nine / Категорія: NINE радить
Гід по стилю. Як поєднувати квіткові принти

Образи з квітковими принтами: різні комбінації

Якщо ти з нами давно, то помітила, що ми, в NINE, обожнюємо квіткові принти.)) Адже квіткові мотиви додають жіночності, навіть якщо сьогодні вирішила одягнути джинси. Головне - вміти їх поєднувати. Тож поговоримо про гармонію в образах, де є квітковий принт.

Блузи, сукні, топи, спідниці, бомбери і навіть варіанти літніх костюмів, - всі ці позиції NINE шиє, використовуючи квітковий принт.

Три основні правила комбінування одягу з квітковим принтом:

  • Поєднуй з однотонними речами.
  • Можеш використовувати як яскравий контрастний колір, так і більш спокійний. Головне - колір має поєднуватись з палітрою квіткового принту.
  • Мінімалізуй аксесуари в образі. Якщо відкрита лінія декольте, то можеш додати тонкий ланцюжок з крапелькою на шию . Але не варто на квітковий верх додавати масивні прикраси.

Ми підготували декілька образів з квітковим принтом, які будуть доречними завжди.

Ніжність в діловому образі

Якщо ти надаєш перевагу штанам, то одягай пудрову квіткову блузу, чорні штани, а зверху накинь косуху. Можна в тон блузи або штанів, а можна, навпаки, зіграти на контрасті.) Виглядає розкішно. Ще й ідеально на роботу в офіс.

IMG_4783

Лайфхак.

Замінюй потім штани на спідниці чи шорти.

IMG_2894

Streetstyle із джинсами

Забудь, що з джинсами можна носити тільки класичну білу блузу. Це вже давно не так. Поєднай з ними сіру блузу  в квіти, а зверху накинь - синю косуху або жакет, - отримаєш нереально гарний образ в стилі streetstyle.

IMG_5337

Універсальна сукня

Квіткові сукні, як і квіткові блузи, - визитівка NINE. Якщо шукаєш щось зручне на прогулянку, зверни увагу на нашу синьо-квіткову сукню із штапелю, яку ідеально доповнять твої улюблені білі кеди. Змерзнеш - накинь косуху. З цією “крихіткою” поєднаються і синя, і беж, і пудрова. Більше того, ця сукня легко перетвориться у святкову, якщо ти зміниш кеди на більш класичне взуття. Рюша понизу і принт роблять свою справу на відмінно;))

IMG_5507

Бажаєш контрасту?

Хочеться контрасту, обирай сукню з квітковим верхом та бордовим низом. І додай бордової помади. Матимеш розкішний вигляд!

IMG_1608

Ми обожнюємо поєднання звичайної базової футболки та квіткової спідниці. Це досить невибагливий образ, який буде пасує кожному.

На кожен день

… і по справах - це бомбери. Неважливо, одягнеш ти штани чи джинси під низ. Просто накинь поверх квітковий бомбер - і він зробить такий буденний образ особливим. Побачиш, прийматимеш компліменти, не будучи в сукні й на підборах.

IMG_5348
 

Пам’ятай: незалежно від образу, який ти обрала, з одягом NINE ти сяятимеш завжди!

Обіймаємо,

NINE.