Готуємось до Дня закоханих. 5 суконь на побачення від NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Готуємось до Дня закоханих. 5 суконь на побачення від NINE

5 суконь, з якими легко бути "Вау"

Найромантичніший день у році вже за два дні. Тож ми підібрали сукні на побачення, з якими почуватимеш себе на висоті.)

1. Сукні з родзинкою.

Саме квітковий принт зробить твій образ максимально ніжним, тендітним та романтичним. Зверни увагу на наші новенькі сукні з родзинкою. Поєднання принту і однотонної тканини робить їх такими особливими. Навіть кольори: червоний або бордовий низ ідеальні для такого дня.)
Доповни образ маленькою сумочкою на довгому ланцюжку та улюбленим взуттям. Ти прекрасна!

1549966033090.JPEG

2. Вічна класика - маленька чорна сукня.

Розповідати переваги little black dress можна весь день. Ми ж підготували для тебе два різних вау-варіанти. Обирай класичну із замші, яка обіграна срібними кнопками і коміром, або ж романтичний варіант з квітковим верхом з італійського котону.

До цих образів ідеально підійде червона помада.)

1549975471888.JPEG

3. Класичний червоний.

Доведено: червоний - колір, який чоловіки найбільш вважають сексуальним. З британськими вченами сперечатись не збираємось, тож показуємо тобі одразу два варіанти суконь у цьому гарячому кольорі.

Хочеш більш casual, обирай у дрібний горох, з комірцем і ґудзиками. Бажаєш романтичного стилю, обирай сукню міні з приталеною спідницею і паском на талії.

1549976572220.JPEG
4. Квітковий принт - завжди вдале рішення.

Такі сукні у квітковий принт вирішують усі питання з аксесуарами, мейк-апом, взуттям. Бодай це рожева з італійського котону, або з італійської органзи, - до них підійдуть базове чорне чи бежеве взуття і маленькі сережки. Обери натуральний мейк-ап і будь справжньою дівчиною, ніжною і такою милою.

1549977054762.JPEG

5. Міс "Ніжність".

Такий статус подарує тобі пудровий відтінок. Ми маємо для тебе елегантну casual-сукню із замші. Її зожеш поєднувати як з взуттям на низькому ходу, так і на підборах. А ще вона не потребує додаткових аксесуарів. Хіба що рум'яни і трішки блиску на губах.)

1549966885991.JPEG

Віримо, що тепер ти вже точно визначилась із сукнею в найромантичніший день у році. А якщо ще думаєш, тоді чекаємо тебе в нашому шоу-румі на Кожум'яцькій, 12 г або он-лайн.

Цьом!:)