Модні і жіночні плаття для весни

Автор: Nine / Категорія: Трендові образи
Модні і жіночні плаття для весни

Плаття на будь-який смак: від однотонних до квіткових

Саме час подумати про плаття на новий сезон і заодно на святкування 8 березня. NINE підготував підбірку плать на будь-який смак.

 

1. Плаття в горох.

"Обозреватель" наше червоне плаття у своїй підбірці відмітив так: "Червона сукня один з найдієвіших інструментів залучення уваги. Такий образ скрасить закритий верх і "ляльковий" фасон спідниці у зборку. Це ідеальний варіант для перших побачень, а 8 березня до вас точно будуть прикуті погляди". Ми погоджуємось на всі 100% і додамо: вона ще й універсальна і легко переходить з одного стилю в інший.)

7 nine

2. Однотонне плаття з коміром.

Пудрове замшеве плаття сорочкового крою завжди гарно підкреслює фігуру і робить образ повітряним і ніжним. З ним гармонійно поєднуються гостроносі туфлі на низькому ходу, високі або низькі черевики, оксфорди і навіть кеди. Варіацій безліч, а плаття одне - наш улюблений варіант!

А якщо хочеш спростити ще більш створення образу, обирай чорне замшеве плаття. Класика, яка поєднується із сотнями варіацій і забирає мінімум часу.

FFAEBC56 A7EE 4615 BED7 CBF53E3DEB88.JPEG
3. Класичне однотонне плаття.

Базове і романтичне плаття: базове завдяки своєму фасону, а романтичне - кольору.  Приталений верх і пишна спідниця у зборку дозволяє створювати образи: від спорт-шику, поєднавши це плаття із кросівками, до образу на побачення, обравши гостроносі туфлі-човники. З таким платтям ти точно можеш бути різною!

AD9E5058 3A0B 475D 958A 583A0FF95D3E.JPEG

3. Сукня-блуза.

"Сегодня. Lifestyle" про нашу сукню-блузу написав: "Один з легендарних фасонів сукні - це плаття-сорочка. Така модель повторює комір і фасон сорочки, але відрізняється довжиною, кроєм спідниці і наявністю, наприклад, кишень. Простий і базовий силует може виглядати дуже легко і ненав'язливо, але варто додати в модель принтовану тканину і яскравий пояс на талії, як плаття набуває стильного вигляду".

А ще ідеально поєднується з пальто класичного кро.)

IMG_5140.JPG

4. Двокольорове плаття з принтом.

Отримавши це плаття, наша клієнтка Катя написала нам в instagram: "Сьогодні отримала сукню. Важко уявити сукню гарніше. Вона нереальна. Ідеальна. Най-най. Щаслива😍 Дякую!"

IMG_4585.JPG

Альтернатива бордовому низу - червоний. Такі плаття виглядають розкішно і обов'язково зроблять ефект-вау.

Snapseed 6

5. Квіткове плаття.

Найкраще підкреслить нашу жіночність і ніжність саме таким квітковим платтям. Це, до речі, створене з італійського котону, тож ти почуватимеш себе на висоті мінімум і через цей факт. А що казати про такий принт!

Одягай поверх пальто, в офісі - кардиган, а коли стане по-справжньому тепло заміни на куртку-косуху. І от тут можеш поєднати і навіть з білими кедами.

Snapseed 4

Вражай, а з сукнями NINE - це просто! Тож зустрічаємось он-лайн або в шоу-румі.