NINE святкує День народження блузи. 9 образів з блузою на кожен день

Автор: Nine / Категорія: NINE радить
NINE святкує День народження блузи. 9 образів з блузою на кожен день

Блузі NINE сьогодні три роки:) З Днем народження нас!

Як і все геніальне, наші блузи з’явилися випадково та за цей час стали візитівкою бренду NINE і сьогодні святкують День народження - їй три роки.)

Здавалося, це було лише вчора, як Іра вирішує відшити блузу із залишків тканин для себе. Але коли результат перевершує очікування, було вирішено: «Це має бути в новій капсулі».

Наша перша блуза була створена з італійської віскози. 9 одиниць ми продали вже до вечора. 15 березня 2016 рік.

Дуже вдячна вам за блузочки🍓стильні і класні🌺 також хочу зізнатися, що завдяки ☝️тільки вашому бренду я почала почувати себе жіночною та гарною 😍 та з минулого року схудла на 6 кг👗) натхнення вам для ще нових крутих колекцій🤗

Спасибо большое за блузку ❤️👚 Кроме того, что это отличный базовый вариант на каждый день, так ещё прекрасно сочетается с моими красными брюками (тоже Nine).

Ми радіємо твоїм історіям і відгукам та розуміємо, що ти любиш блузи NINE так само, як і ми.

З нагоди Дня Народження ми підготували 9 образів з блузою на кожен день.

1. Casual Wear

Якщо ти обираєш зручність, живеш в ритмі нон-стоп та надаєш перевагу образам зі штанами, то раді запропонувати поєднання квіткової блузи та бордових штанів. Це виглядає надзвичайно чарівно та жіночно, але при цьому ти будеш почуватися комфортно. Поєднуй з улюбленим взуттям, це можуть бути як туфлі на підборах, так і кеди.

IMG_5511


Лайфхак: штани можуть бути будь-якого кольору, і чорні теж:) І джинси теж)

2. Надзвичайна ніжність

З моменту виходу ніжно-блакитної блузи з мокрого шовку ми постійно чуємо: «Вона так освіжає образ». Радимо поєднувати з синьою спідницею, бузковими, синіми, блакитними або чорними шортами, чорними або бежевими штанами. Тільки подумай наскільки вона універсальна!

IMG_5514

3. Офісний total look

Радій офісному дрес коду, адже тобі не потрібно шукати привід одягнути улюблений костюм, а в поєднанні з квіткою блузою від тебе неможливо відвести погляд.

IMG_2905

4. Весняний вітер

Зараз саме та пора, коли всі ховають теплий одяг на верхній полиці шафи та дістають легкі куртки. Одягай квіткову блузу з комірцем, а наверх накинь улюблену косуху.

IMG_5508

5. Підкорюй світ

Справжній весняний look, який створить настрій за будь-якої погоди. А це гарантує відчуття “я можу більше”.

IMG_5516

6. Випромінюй жіночність

Пудровий колір користується шаленим попитом вже котрий рік і триматиметься в тренді ще довго. Пропонуємо спробувати поєднання пудрової блузи у квітковий принт із спідницею на запах. Елегантний образ за кілька хвилин.)

IMG_5461

7. Примітний, але стриманий

Для створення стриманого образу не обов’язково обирати спідницю-олівець. Ми пропонуємо поєднати  блузу у голубий принт та міні-спідницю темно-синього кольору. Чудово підкреслює талію та приховує недоліки. Радимо спробувати.

IMG_2655

8. Безпрограшний варіант

Кожна дівчина має базові речі в своєму гардеробі, які легко поєднувати між собою, тож пропонуємо об’єднати дві базові речі в одному образі: білу блузу у рожевий принт та штани в кольорі марсала.  До речі, в поєднанні з косухою виглядає неперевершено.

IMG_5521

 

9. Look з родзинкою

Як ми писали раніше, існує негласне правило: «верх з принтом поєднуй з однотонним низом». Це правило ще жодного разу нас не підвело, тож поєднуй блузу з квітковим принтом та спідницю кольору марсала.

IMG_5523

Обрати будь-який з наших образів ти можеш в нашому інтернет-магазині або в шоу-румі. Тим паче, що з нагоди Дня народження з 15 по 17 знижки на всі блузи -20%.

 

До зустрічі!