Нова колекція щомісяця: як це можливо?

Автор: Ira Stashko / Категорія: Трендові образи
Нова колекція щомісяця: як це можливо?

Одна з ідей, що лежить в основі Nine, – це випуск нової колекції щомісяця. Коли я розповідала про це знайомим, то багато хто задавав питання, чи ми встигнемо за такий короткий проміжок часу. Потім зазвичай бажали успіху та багато-багато ідей. Зараз вже можна сказати, що ідей вистачає, а от часу мало! :)

Для того, аби колекція була готова, потрібно зробити чимало кроків: продумати дизайн, підібрати тканини і фурнітуру, розробити лекала трьох розмірів, відшити зразки кожної моделі, внести правки до лекал і відшити колекцію, потім знайти оптимальний час для фотозйомки, продумати ідею lookbook, обрати місце, сфотографувати колекцію, змонтувати відео, забрати готові фото і оновити сайт. Інколи я сама не розумію, як ми все встигаємо робити і як стільки інформації вміщується в моїй голові. Але коли в мене є хвилинка видихнути, я розумію, що у нас працьовита й талановита команда, яка вірить в Nine, як вірю я.

На колекцію June нам знадобилось півтора місяці. Місяць на розробку, і ще два тижні на відшив. Колекцію July ми зробили вже за три тижні і з понеділка приступаємо до серпневої колекції.

“Як таке можливо? – запитують мене знайомі. – От у нас компанія на ринку вже стільки-то років і досі ладу немає”. Просто ми в Nine працюємо над помилками, адже зацікавлені в хорошому результаті. У нашому офісі є дошка, де ми пишемо цілі, завдання, хто виконує, що вже виконано, проблеми і шляхи їх вирішення. Також ми часто проводимо сесії, де генеруємо ідеї для розвитку бренду. І хоч мені часто пишуть, що я молодець, скажу вам так: “Не я, а ми!”.

І про найголовніше, без чого було б дуже важко працювати – позитивний заряд на роботу. Ми одразу домовились, що слова “важко”, “складно”, “нереально” у нас звучати не будуть. Тому, як би там не було, ми кажемо “зробимо”. І ми робимо. Колекцію July вже можна придбати у нашому онлайн-магазині.