Одягнутись як парижанка. Версія NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Одягнутись як парижанка. Версія NINE

Паризькі мотиви в образах NINE

Стриманість і деталі, - найточніші характеристики французької моди. Сьогодні команда NINE подумки гуляє Парижем і створює образи в стилі паризьких модниць.

Давай дивитись, що з цього вийшло.)

Деталі важливі

Справжня парижанка обожнює casaul-образи, але при цьому їх розбавляє деталями. Це можуть бути окуляри, хустинки, годинник або ж маленька контрастна сумка. Кажуть, у справжньої модниці десятки різних таких аксесуарів.)

Бачиш, як ми обіграли базову блузу завдяки деталям.

IMG_3048

Жакети - обов'язковий елемент гардеробу

Парижанки не просто люблять, а обожнюють жакети. У їхніх гардеробах знайдеш обов'язково кілька таких. Однотонні, у клітинку, приталені, більш вільного крою, з англійським коміром чи взагалі без нього. Байдуже, жакети носять в будь-який час року і створюють просто приголомшливі стильні образи. Поєднують його із класичними штанами, джинсами, спідницями, кросівками або ж туфлями.

67E2E14E 6F39 4177 87B2 6E96AAE6A391.JPEG

Зручність понад усе

У повсякденному житті парижанки не носять високі підбори. Їх вони обирають тільки в особливих випадках: похід у ресторан або на світську вечірку. При цьому парижанки вміють створювати романтичні і просто неймовірні образи, навіть із взутям на низькому ходу. Поглянь на це чудове поєднання із спідниці на запахшовкової блузи, чорних оксфордів, окулярів і берету. Здається, ми в Парижі)

IMG_2857

Чорний і білий - назавжди!

Хочеш виглядати по-паризькі - інвестуй в чорно-біле. Класичні чорні сукні, білі футболки, чорні базові штани і сірі жакети, - їх все.

share 5E53F198 8FFE 497A 803A BD64E8367C20.JPEG

Базові відтінки

Пастельні і класичні темні кольори переважають в шафі паризької модниці. NINE повністю розділяє підхід, кажучи: родзинка образу - трохи загадки і сексуальності.

IMG_3975.JPG

Смугасті мотиви

Смужка досі на піку популярності завдяки парижанкам. Вони досі обожнюють одягати светр або футболку в смужку з білими штанами і канотьє. Та й взагалі люблять смужку у будь-яких варіаціях. Ми згадали про нашу базову сукню-сорочку, яка ідеально підходить для паризького casual-стилю. Темно-синій колір, імітація смужки принтом, мінімалістичний принт і гра з аксесуарами.

IMG_5563.JPG

Романтики?

Ввечері  у паризьких ресторанах повна "посадка". Парижанки і туристи обожнюють посидіти після роботи і насолодитись чарівними видами, атмосферою і розмовами. І якщо це ресторан в центрі Парижі, обируть модниці костюм, або романтичну сукню.

IMG_3977.JPG