Оригінальні подарунки на Новий рік

Автор: Ira Stashko / Категорія: Збираємо луки
Оригінальні подарунки на Новий рік

Підказки від Nine для чоловіків

Скоро, дуже скоро та сама ніч! Новорічна ніч! Впевнені, ви вже думали, що покласти коханій під ялинку. І правда ж, вам хочеться практичний, а, головне, ексклюзивний подарунок? Такий, щоб показав вашу турботу, щоб підкреслив індивідуальність вашої дівчини чи дружини. А це так люблять дівчата. Ми підготували 5 практичних, ексклюзивних подарунків під ялинку для вашої коханої.  

Варіант 1. Блузи або светри жіночі

По-перше, варто сказати, що майже всі моделі одягу нашого бренду Nine існують в 9-ти одиницях. Ми, дівчата, дуже обурюємось, коли бачимо когось у такому ж одязі. А тут, розумієте, така блуза може бути тільки в неї і ще у лише 8-х дівчат!

Блузи або светри жіночі

По-друге, наші блузи і светри користуються шаленою популярністю. Це не для того щоб похвалитися, а звичайна статистика. А оскільки ви, чоловіки, полюбляєте логічні рішення, блуза і светр в списку подарунків під першим номером.  

Варіант 2. Сукня

Запам’ятайте головні правила дівчат:  

Ніколи не буває зайвої сукні. Кожна нова завжди доречна. Буде сукня - буде привід. Я вже її одягала двічі. І навіть якщо це ще одна червона, зате подивись, яка гарна!

Сукня

Головне, це емоції, коли вона одягає давно омріяну сукню. Тому просто робіть щасливою свою кохану, вона ж на це заслуговує!  

Варіант 3. Шапка й снуд

Шапка й снуд

Т- турбота. А так ще і її маму можна ощасливити.) І повірте, дівчині геть не хочеться три місяці зими проходити в одній і тій самій шапці.  Тому новий комплект: шапка й снуд, або просто кілька різних шапок завжди доречні. 

Шапка й снуд

Варіант 4. Піжами жіночі зимові і на будь-який сезон

І вдома нам хочеться відчувати себе королевою, а не одягати стареньку футболку із плямою кетчупа від літнього шашлика. Давайте будемо відверті, це не спогади, які ми оберігаємо. Це просто практичність, коли ми замість піжами купимо нуу ще одненьку сукню. Але якщо отримати одяг для сну в подарунок і сказати: “І навіть вдома ти заслуговуєш на краще”, вона обов’язково це оцінить.  

Піжами жіночі зимові

Варіант 5. Верхній одяг

Це просто практичний подарунок. Якщо ви знаєте, що вона давно хотіла змінити стареньке пальто, або “ось із цієї куртки лізе пух і я постійно маю чистииити одяг!”, або “пух збився, але я ще якось доходжу цю зиму”, то давайте ви як справжній чоловік просто вирішите цю проблему. Тобто приведете до нас, сядете на наш диван і скажете “Обирай”!

Верхній одяг, пуховики

Ці та інші подарунки на Новий рік дівчині можна замовити в нашому інтернет-магазині за посиланнями в пості, або в шоу-рум.

Адреса: Київ, вул. Кожум’яцька, 12г (2 поверх за нумерацією в ліфті)

Час роботи: щодня з 12 до 20.

Телефон: 097 413 87 21