Плаття на Новий рік?

Автор: Ira Stashko / Категорія: Збираємо луки
Плаття на Новий рік?

Nine пропонує добірку луків, у яких вибір не обмежений самими лише вечірніми сукнями.

Ми тут сіли і подумали. Хтось колись вирішив за всіх нас, дівчат, що свято це обов’язково вечірні плаття. Тож обираючи вбрання на урочисті події, ті, в кого в шафі плаття довгі вечірні не прописані (а таких більшість), завжди комплексують:  «Що вдягнути замість? І що як я не виглядатиму достатньо ефектно?» Nine завжди бореться зі стереотипами. Чого тільки варта історія нашої Іри Сташко, яку минулої весни було запрошено на весілля. На дворі було доволі холодно, і більшість жінок обрали сукні темних кольорів. Але не Іра. Вона вдягнула блакитний костюм, доповнила образ ніжним рожевим пальто і весь вечір збирала компліменти, бо не помітити її було неможливо. 

блакитний костюм

Тому давайте не будемо думати шаблонно і про Новий рік. Ми зібрали сім луків, серед яких є і плаття вечірні короткі, як на фото нижче, і святкові сукні з мереживом, але так само є і альтернативи – шорти, спідниці, костюми, і кожна з нас може обрати образ до душі.

плаття вечірні короткі


1. Міні-спідниця з високою талією або короткі шорти

Кожен з цих варіантів – прекрасна заміна будь-якій сукні. Модні шорти з тканини «Chanel» підкреслюють талію і гарні струнки ноги. До таких шортів, як на фото, пасують светр з відкритою спиною, зав’язаний високо хвіст і ботфорти або підбори. Подивитися наявні кольори та купити шорти можна в нашому інтернет-магазині.

Міні-спідниця з високою талією або короткі шорти

Той-таки светр з люрексовою ниткою, яка зараз є одним з головних трендів сезону, ідеально доповнює наша спідниця з тканини «Chanel». Хоча вона чорна, та зовсім не виглядає простенькою, адже має золоту застібку позаду. Така деталь додає елегантності. Ще одна надзвичайно жіночна деталь – атласні стрічки на спинці светра, які завершують ніжний і вишуканий лук.

2. Костюми зі завуженими штанами

Костюм на новорічну вечірку – ризиковий експеримент або ж безпрограшний варіант? Якщо це червоний костюм, то відповідь однозначна: безпрограшний варіант! Яскравий колір виглядає святково, привертає увагу і, це вже давно доведено, додає сексуальності. Завужені штани підкреслюють ноги, а під жакет, що зав’язується паском, рекомендуємо шовковий топ.

Костюми зі завуженими штанами

Альтернативою червоному може бути костюм кольору марсала. Його родзинка – блуза подовженого крою з розрізами по боках. Такої точно більше ні в кого не буде. Стильний жіночний образ ідеально доповнять об’ємні прикраси.    

костюм кольору марсала

3. Бестселлер сезону – сукня кольору бордо

сукня кольору бордо

Вона має дивовижну здатніість – пасує майже всім: і білявкам, і брюнеткам! А ще, спостерігаючи за тим, як наші дівчата приміряли ці сукні, ми бачили, як вони раптом змінювалися – ставали впевненішими. Це і не дивно. Зазвичай вечірній одяг перекриває людину. От це – випадок, коли сукня органічно доповнює володарку. Все за рахунок правильного, насиченого відтінку, який комбінується з колготками як темного, так і світлого кольорів і з будь-якими аксесуарами. Ми радимо зробити акцент на сережках та браслетах.  

4. Ніжні плаття з мереживом кольору беж

Мереживо на батистовій підкладці невагоме і дуже святкове. Маємо попередити, що колір беж пасує далеко не всім. Проте ті, хто знає, як приборкати норовливий нюд, у такий сукні виглядатимуть надзвичайно ніжно, особливо якщо акцентувати прикрасами не шию, а обирати об’ємні вишукані сережки.

плаття з мереживом кольору беж

5. Сукня з характером – двокольорова і пряма

Знаєте, що в ній найкраще? Вдягніть її з паском, який входить до комплекту, брошкою та підборами – і маєте елегантне коктейльне плаття на Новий рік. Зніміть пасок, що додасть довжини, оберіть стриманіші аксесуари – стильний офісний лук готовий. Взуйте снікерси – і вирушайте на недільний бранч з подругами та на прогулянку містом.

Сукня з характером – двокольорова і пряма

6. Сукня з шерсті ажур – маленька дівоча таємниця

Час зізнатися:  у новорічну ніч є такий момент, коли ми починаємо думати, як-то так стати для фото, аби не було помітно, що.. вечеря була смачною. Такою, що ми з’їли трохи більше ніж треба:) Сукню-трапецію створено так, аби водночас приховувати маленькі недоліки і підкреслювати головне – стрункі ноги. До того ж, сукня з шерсті-ажур тепла. Хто там збирався о дванадцятій ночі бути у центрі подій на головній площі міста? У цій точно не змерзнете!

Сукня з шерсті ажур 

7. Сукня асиметричного крою:  мислити можна інакше

Якщо ви, як і Nine, прагнете руйнувати стереотипи, радимо робити це в сукні асиметричного крою. Ми створили її для тих, хто не є заручником трендів, а обирає свободу бути собою – неповторною. Вибір з двох кольорів – блакитного або марсала –  дозволяє експериментувати з аксесуарами та взуттям. Ми знаємо, що ви створите ідеальний комплект, адже кожна з вас може більше.

Сукня асиметричного крою

А ще радимо подивитися наш пост про подарунки на Новий рік. Бо якщо свята - так вже на повну!