Поради по стилю, які зроблять твій образ стильнішим і "дорожчим"

Автор: Nine / Категорія: NINE радить
Поради по стилю, які зроблять твій образ стильнішим і "дорожчим"

Речі і кольори, які зробять будь-який образ стильним і дорожчим

Поговоримо про образи streetstyle і як їх зробити максимально ефектними, при цьому не використовуючи класичні чорно-білий або бежевий total-look. Розберемо, які речі і кольори ідеально поєднаються між собою і зроблять твій образ набагато стильнішим і дорожчим.

Поєднання бежевого і голубого кольорів

Це поєднання ми відкрили для себе ще в 2016 році, коли створили коричневу сукню з блакитними рукавами. Одназночно, вона стала бестселлером.

Бежево-голубому поєднанню віддають перевагу світові fashion-блогери і стилісти. І ті, хто вже втомився від класичного бежевого total look.)

Обирай бежеві штани із заутюженими стрілками і розрізами по боках, блакитну блузу, базове пальто з англійським коміром і зручне взуття.

IMG_3895

Поєднання білого з пастельними відтінками

Якщо ти хоч раз одягнеш такий образ: штанижакет темно-пудрового кольору, білу футболку, кеди чи кросівки і маленьку сумку або рюкзак, - збиратимеш компліменти і захоплюючі погляди. Ти завжди зможеш поєднати цей лук із туфлями-човниками контрастного кольору і мати такий самий приголомшливий вигляд. Обов'язково обіграй образ аксесуарами. Приміром, годинником і браслетами в один тон.

IMG_3899Одяг з принтом

Одяг з трендовими візерунками додає дороговизни і стилю всьому образу. До таких трендових принтів, які поза часом, відноситься клітинка «принц Уельський», принт «гусяча лапка» і класичний горох.

BD43AD96 DAFB 49BD 94EA 631175F72A45.JPEG

Total look

Total look в одному кольорі завжди говорить про дороговизну образу і тонке відчуття стилю. Підбирай контрастне взуття або сумку. 

Поєднавши бордовий костюм із бежевим взуттям, отримали вау-ефект. Головне правило такого total look: крій, тканина і посадка костюму мають бути ідеальними. Завжди обирай жакет на підкладці: завдяки цьому наш бордовий має такий розкішний вигляд, звертай увагу на шви і на крій на штанах. Ці бордові завуженого крою із стрілками і маленькими розрізам по боках, які завжди на часі.)

IMG_3907

Віримо і загадуємо, щоб цією весною твої образи були завжди стильними, а ти - з чудовим настроєм. Бути стильною з NINE просто.)

З весною!