Що одягнути в кіно? 5 образів від NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Що одягнути в кіно? 5 образів від NINE

5 образів, що поєднують зручність і красу

Знайома ситуація, коли до початку фільму залишається менше години, ти переміряла весь одяг, а ідей, що ж його одягти, так і не з’явилося? Не хвилюйся, ми знайдемо вихід.

Команда NINE підібрала 5 стильних образів для приємного вечора в кіно, пам’ятаючи, що це не лише про красу, але й про зручність.

1. Якщо це побачення, тоді романтична сукня:)

Говоримо "кіно", розуміємо "побачення"). Ідеальний варіант - це, звісно, сукня. Але пам'ятай: потрібно обирати таку, що не помнеться після двох годин сидіння. Тож зверни увагу на цю квіткову. Вона романтична і жіночна. А за рахунок крою і принту не робить весь образ із серії "занадто".

Легка тканина і вільний крій - нічого не сковує твоїх рухів. Ти щаслива та впевнена у собі. Прикрась образ посмішкою - і ти сама героїня фільмів Гаррі Маршаллу.

1548706408807.JPEG

2. А як щодо костюму?

Коли хочеться додати родзинки у весь образ, обирай базовий костюм. Приміром, як цей бордовий. Блуза з баскою та штани з чорним кантом - зручно, стильно та яскраво.

До речі, якщо хочеш чогось контрастного - просто заміни бордові штани на завужені чорні та доверши образ чорним високим взуттям. Ти точно не залишишся без уваги.

1548703387054.JPEG

3. У кіно після роботи?

Тут ми за універсальність обома руками. А з цією задачею у холодну пору найкраще справляться теплі шорти, блуза й кардиган. По-перше, доречно в офіс. По-друге, можна одягнути з теплими колготками. По-третє, поєднуй як із високим, так і із низьким взутямм. А якщо захочеш, блузу можна легко замінити на гольф чи легкий светр

Хочеш - із блузою, хочеш - із светром)

4. Біла блуза - завжди вдале рішення.

Вона поєднається з усім.) 

1548755458982.JPEG

Підготували для тебе 5 поєднань із білою блузою

  • Блуза + теплі шорти. І принт можеш обирати будь-який.)
  • Блуза + штани. Підійдуть як базові чорні, так і насичені марсала.
  • Біла блуза + твідова спідниця
  • Біла блуза + улюблені джинси + чорний жакет з паском. Улюблений casual із улюблених підбірок Pinterest.
  • Біла блуза + спідниця.

А якщо стане прохолодно - просто накинь кардиган або теплий светр.

5. А як тобі такий варіант?!

Светри - це альтернатива блузам, а спідниці - сукням. І дякувати їм за це, адже завдяки ним ми створюємо casual-образи, при цьому не втрачаючи жіночності.)

1548696543405

Ну що визначилась? Зустрічаємось спершу на сайті, а потім в кіно. До речі, якщо вирішила залишитись вдома, то ось тут знайдеш підбірку з 39 фільмів від нас.

Обіймаємо)

Твій NINE.