Що почитати? Книги про моду та стиль

Автор: Nine / Категорія: NINE радить
Що почитати? Книги про моду та стиль

Книги, що розкажуть про моду та стиль

Підготували для тебе підбірку книг, яка допоможе не лише приємно провести час, але й створити власний неповторний стиль. Або ти завжди можеш піти легшим шляхом - просто обрати свій вау-образ в NINE.)))

1. «Фешн-ілюстрація», Анна Кіпер

Хто хоче навчитися зображати модний одяг з точки зору дизайнера: вивчити весь асортимент образотворчих інструментів і технік, які збагатять індивідуальний стиль малювання, освоїти побудову енергійних композицій, домогтися створення ефекту руху при зображенні фігур, тоді ця книга для тебе!

akbook chapter4 94 95 small

2. «Dior словник моди», Крістіан Діор

Довідник, автором якого є легендарний Крістіан Діор. Ця книга наповнена порадами про те, як незалежно від обставин завжди виглядати гарно та елегантно.

Вперше книга була видана в 1954 році, але перевидається і до цього дня, так як словник не тільки не втратив своєї актуальності, а й став таким собі універсальним гідом по жіночності.

img9842

2. «Coco Chanel. Легенда і життя», Жюстін Пікарді

Проблема написання гарної біографії Коко Шанель полягає в тому, що в різний час і для різних людей вона розповідала абсолютно різні історії про своє життя. Це завжди було приводом для складання всіляких легенд. Пікарді ж зібрала всі міфи воєдино і спробувала знайти істину, грунтуючись на фактах, інтерв'ю та особистому листуванні мадемуазель.

1015981288

3. «Harper's Bazaar Fashion: Your Guide to Personal Style», Ліза Арсмтронг

Книга в якій  дуже просто і логічно пояснюються базові правила гардеробу, з яскравими прикладами та порадами. А ще вона надрукована на глянцевому папері, який так приємно гортати.

41T K3FAdtL._SX375_BO1,204,203,200_

4. «Chanel. Енциклопедія стилю», Жером Готьє

Жодна модниця не обходиться в своєму гардеробі без маленької чорної сукні, хорошої біжутерії або комфортного трикотажу. І за все варто сказати дякую великій Коко Шанель. У книзі зібрана вся історія еволюції модного будинку Chanel. В ній - тільки фотографії, але від перегляду поліпшується все: настрій, смак і почуття стилю.

ZHerom Gote

Приємного читання і до зустрічі в NINE!