П’ять смішних історій про український бренд одягу NINE

Автор: Ira Stashko / Категорія: Трендові образи
П’ять смішних історій про український бренд одягу NINE

Дівчата, радимо прочитати цей пост, бо він однозначно викличе у вас посмішку ;)

Пишу дівчатам, які працюють в Nine:

Згадайте смішні історії, які були у вас за цей час? Хочу написати про це в блозі!

І мій вайбер розривається від повідомлень. Згадалось все. І смішне, і не для публікацій, і як на старті нам відшили штани навиворіт.)) От і зібрали вам п'ять смішних історій про український бренд одягу Nine, які змусять вас посміятись і, можливо, десь згадати себе.)) Давайте читати і заряджатись позитивом на день!

 

1. Український бренд одягу Nine на честь Ніни

Це наша улюблена історія, яку просто необхідно розповісти вам. Неофіційна версія, чому бренд Nine називається так.) Фестиваль “Всі.Свої”. 2016 рік. На ньому працюємо я і моя сестра Оля. Підходить чоловік з дружиною до нашого стенду. Чоловік за 40, з пишними вусами. Уважно розглядає нашу вивіску, дивиться на нас і заявляє:

- Бренд Ні-не. Хм… Це тому, що власницю звати Ніна?

Завіса! Ця історія дійшла до всіх. Мої рідні і друзі час від часу називають мене Ніною, а на виробництві, як пришиваємо бірки, так і чутно: “Ти “ніну” пришила?”. Тобто бірку.))

П’ять смішних історій про український бренд одягу Nine

2. Сукні, що не пройшли контроль

Ця історія із “серії і сміх і гріх”. Мені подобаються, коли поєднаються 2 або кілька кольорів в одязі. Тому ми часто випускаємо двокольорові сукні. Одна з них була чорно-біла. І це була єдина модель з колекції, яка на момент запуску на сайт була відшита повністю, в 9 екземплярах. Прийшло замовлення на неї одразу і тільки тоді виник момент: “Можливо, чорне полиняє на біле?!” Пам’ятаю, як перед дзвінком клієнтці щодо замовлення, прала вдома сукню, аби переконатись, чи все буде гаразд. Полиняла. Дзвонили і розповідали ситуацію, як є. Зняли з продажу. Так і лежать всі 9 суконь у нас на виробництві. 

П’ять смішних історій про український бренд одягу Nine

3. Жилети з телефоном потрібні?

Повертаємось спогадами до весни 2017 року. Фестиваль “Всі. Свої” з темою “Жіночий верхній одяг”. На ньому знову працюємо я і моя сестра Оля. Відвідувачів стає менше і Оля вирішує приміряти сірий жилет. Крутиться біля дзеркала, як кожна дівчина, аж раптом підходить клієнтка і просить приміряти наші пальто і жилети. Оля, відповідно, знімає жилет, вішає на кронштейн... і забуває телефон у кишені. У цей момент приходить багато клієнтів, ми зайняті примірками і навіть немає часу згадати про телефон. Аж поки не проходить дівчина саме за цим сірим жилетом. Приміряє і така: “А що тут телефон разом з жилетом продається?!” Пояснили, посміялись і рухаємось далі.))

П’ять смішних історій про український бренд одягу Nine

4. Що це за сукні без застібок?!

- Я хочу померять вот эти платья. Есть мой размер? С/хс? Как там у вас идут размеры? - Так, зараз вам дам всі варіанти, які є. Ось, будь ласка.

За кілька хвилин дівчина виходить з примірочної і каже, так здивовано і трішки з претензією:

- Вот эту беру. Я в нее влезла, конечно, но с трудом. Почему ваши дизайнеры молни не могли сделать? - Так, вона є. Ось збоку.)

Що це за сукні без застібок?

5. Шорти, що спершу посварять, а потім об’єднають…

Зима 2016. Наш шоу-рум на Кожумяцькій, 12 г. Вечоріє. Приходять двоє дівчат, двоє хороших подруг. Вперше у нас. Роздивляються все, аж раптом натрапляють на стійку з теплими шортами. Одна з подруг вирішує приміряти шерстяні шорти у зелену клітинку. Приміряє, виходить до великого дзеркала, аж раптом подруга каже:

- И я такие хочу! Есть мой размер? - Так, є! - Давайте!

Тепер вже двоє подруг крутять біля дзеркала. Подобається обом, але ж треба вирішити, хто їх візьме. Інші не хочуть. Тільки ці!

- Мне они больше нужны. - А мне значит нет? - Могла бы соврать, что на тебе они сидят плохо. Но, блин, они сидят хорошо. Но посмотри и на мне ведь тоже хорошо! - Ну да…

Півгодини дівчата ще вирішують, кому шорти потрібніші, кому краще йдуть. Так, і не дійшовши згоди, кажуть:

- Мы вообще редко видимся, да и живем не рядом. Так что берем одинаковые!)

Шорти, що спершу посварять, а потім об’єднають 

За 2,5 роки існування бренду таких історій назбиралось сотні. І з найкращими ділитимемось разом із вами. Бо дивитись на світ з посмішкою так чудово! Вдалого тижня вам, красуні! Ваша Іра, Nine.