Як носити рожевий? 5 ідей від бренду NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Як носити рожевий? 5 ідей від бренду NINE

Подобатись собі - просто. Особливо з кольором щастя - рожевим кольорьом...

Доведено, що рожевий - колір щастя. Сперечатись не те, щоб не будемо, але й обома руками підтримуємо. Бо коли одягаєш цей колір, відчуваєш себе інакше. Мінімум, на кілька років молодшою. Максимум, впевненною настільки у своїй привабливості, що здатна підкорити світ. А ще рожевий завжди в моді, завжди про жіночність, завжди додає рум'янцю і випромінює радість. З ним легко подобатись собі. Тож переглядай 5 луків від NINE, як носити рожевий колір.

 

1. Поєднуй рожевий костюм з базовою футболкою.

Ми за зручність і комфорт. Тож улюблені білі кеди, більш вільного крою жакет, базова біла футболка і зручні штани в тон жакету, - і вигляд на всі 101 гарантований тобі.) І додай аксесуари, як окуляри і годинники.

Snapseed 287

2. Рожеві штани в поєднанні із топом чи блузою.

У таку спеку ми обираємо топ з баскою. Він легкий і підкреслює талію. Завужені штани довершують образ, а базовий лук роблять з ноткою романтичності.

Snapseed 279

3. Квіткова сукня і рожева косуха.

Ввечері і в прохолодну погоду - це ідеальний варіант. Обирай квіткову сукню, де присутні рожеві мотиви, і підкреслюй рожевою косухою. Так ти зберігаєш весь свій шарм, а образ виглядатиме жіночно й стильно.

 

Snapseed 285

4. Двокольорова сукня з рожевим.

Завжди кажи "Так" такому поєднанні. Просто, повір нам, нашому смаку і відгукам клієнтів. А така сукня ще й ідеальна для святкування весілля чи хрестин. Білий верх, ніжно рожева спідниця, - робить цю сукню по-справжньому розкішною. А все, до чого потрібно готуватись із нею, - це весь день отримувати компліменти.)

Snapseed 288

5. Улюблений casual на щодня.

Коли за 5 хвилин відповідаєш на вічне питання "Що одягнути?" Рожева спідниці і базова футболка (або шоковий топ) тут як тут. Прохолодно? Одягай косуху

Snapseed 289

Всі ці луки ти знайдеш в нашому інтернет-магазині або в шоу-румі на Кожум'яцькій, 12 г. Працюємо щодня з 12 до 20.

Приходь і обирай свій образ щастя. Будь щасливою і подобайся собі з NINE.)

Обіймаємо.