Як одягатись яскраво в холодну пору року: приклади вдалих комбінацій

Автор: Nine / Категорія: Трендові образи
Як одягатись яскраво в холодну пору року: приклади вдалих комбінацій

6 яскравих образів від NINE

Осінь і зима - це всього-навсього заміна легкої сукні на бретелях на теплий светр, сукню з рукавом і побільше штанів в образах. І це точно не означає тотальний перехід на виключне чорне або темно-сіре. Тож давай розбиратись, як одягнутись яскраво у цю пору року, щоб виглядати гарно й доречно.

 

1. Обери правильний відтінок.

Із жовтої палітри ми відібрали лимонний відтінок светру. В поєднанні з мереживом, V-подібним вирізом, базовими чорними штанами, - весь образ виглядає продуманим до дрібниць. Ти просто будеш в центрі уваги і збиратимеш компліменти, (вдумайся) будучи у звичайних чорних штанах і светрі:))

1541349775091.JPEG

2. Квіткова сукня завжди врятує.

Сукні чудові тим, що не потрібно думати з чим поєднати верх і низ. Квіткові сукні чудові, що взагалі не варто перейматись за деталі: вони повністю створюють весь образ. Ти ж тільки обираєш взуття. Маєш контрастне - будь ласка, класичне чорне - теж варіант! У нас безліч варіантів квіткових суконь. Але у цю підбірку ми додаємо поєднання синього, червоного й білого. Повір у цій сукні всі захоплюючі погляди твої. І, як завжди, для тебе є довжина міні і міді.

1541349515016.JPEG

3. Додай яскравих акцентів. 

Не обов'язково (часом і не варто) весь образ робити яскравим. У образах NINE, побачиш, що домінує один колір. Всі інші доповнюють основну гаму. Така ж ситуація із підбором принтованих тканин до наших капсул. Саме тому, одягаючи наш одяг, ти привертаєш увагу і отримуєш компліменти, а не "ріжеш око".

Тому:

- якщо у тебе пуховик/пальто/парка базового кольору, підбери під нього контрастні аксесуари;

- якщо у тебе зимовий одяг насиченого яскравого колору, підбирай більш стриманні кольори, залишаючи акцент на верхній позиції.

І, як ти вже зрозуміла,  квіткова сукня - це завжди вдалий вибір виглядати яскраво і при цьому елегантно. Маємо ще й таку в осінньо-зимовій палітрі квітів: міні і міді. І фото нижче ми показуємо, який саме колір домінує.:)

1541349998526.JPEG

4. Ще один варіант.

Для холодного сезону ми підібрали правильний відтінок рожевого кольору і називаємо його ягідний. Цей колір домінує у блузі і зробить образ навіть із чорним костюмом яскравим.

Або ж ти обираєш однотонну сукню насиченого кольору (міні або міді), доповнюючи її базовим. Ми ж радимо, класичними чорними колготками і черевиками. З аксесуарами - на твій смак. Якщо полюбляєш їх носити, то однотонна сукня - ідеальне "полотно" для них.

1541349904302.JPEG

5. Червоний - обов'язковий колір.

Доведено, що цей колір додає жіночності і сексуальності. Тому обійтись без нього неможливо. Із цим кольором ти можеш:

- створити кежуал-образ: светр і чорні шорти

- більш класичний: блуза з акцентом червоного або будь-яка інша в поєднанні з червною спідницею із тканини шанель або костюмної;

- романтичний образ, з яким можеш і на побачення, і на свято, і на роботу, - це червона сукня довжиною міні або міді.

1541349846351.JPEG

6. Поєднуй класичний темний з яскравим.

Ми пропонуємо тобі чорно-білу блузу із французького штапелю або ж темносиню в горошок з італійської бавовни поєднати з рожевою спідницею з тканини шанель. Широкий чорний пасок додасть родзинки (=небанальності) всьому образу. І як подарунок все це поєднується з чорними колготками і черевиками. У - універсальність. Я - яскравість. І все це NINE.

1541350276689.JPEG

З капсулами NINE ти створиш безліч яскравих поєднань і завжди матимеш вау-вигляд. У цьому ти можеш переконатись, читаючи відгуки наших клієнтів або ж хоча б один раз, приміряти наш одяг. Ми знаходимось в Києві на вул. Кожум'яцька, 12г або ж он-лайн.

Обіймаємо*)