Як стати впевненою у собі дівчиною? Мій секрет.

Автор: Ira Stashko / Категорія: Трендові образи
Як стати впевненою у собі дівчиною? Мій секрет.

Про те, як я полюбила зиму, і які речі незамінні в моєму гардеробі цього сезону.

Я завжди захоплююсь, яка ж вона, моя менеджер Іванна, життєрадісна? Їй навіть зима подобається! Навіть зима!

Як таке можливо? Як може подобатись холод? А цей важкий пуховик, який додає 20 кілограм? Волосся після шапки електризується. Одягай джинси чи штани, бо інакше змерзнеш. А я хочу спідницю! А я хочу шорти! Нормальну спідницю! Нормальні шорти! Я хооооччууу бути дівчиною!


Як я полюбила зиму?

Коли я переглядаю свої старі фото, де я в різних пуховиках, у мене на обличчі з’являється гримаса “poker face”. На одному я в довгому пальто до п’ят, яке забирає весь мій зріст, і я схожа на бочечку, з якої стирчить білява голова.)  

У цьому році ми випускаємо колекцію пуховиків і парок, які стають спасінням для мене і всіх дівчат, які і взимку хочуть відчувати себе тендітними.

Пуховики і парки Nine

Свій рожевий із хутром песця ношу як із черевиками зі світлої замші, так із ботфортами. Можна світлими, а можна й чорними. І кайфую! Правда, кайфую від цього. Завжди помічаю погляди на собі.

Бо знаю, що такий не побачиш на кожній другій.)   Моя мама обрала коричневий пуховик. А мені пощастило не тільки з мамою, але й з її розміром. Оскільки в цих пуховиках нам зручно обом!  

Маю парку беж, бо це класика. Із джинсами тільки її. І страшенно задивляюсь у бік червоної парки. Бо як, як можна без неї? Вона ж така яскрава. Вже бачу ці ідеальні фото. Я в ній, десь в горах, зі своїм сином Марком десь в горах. Перед очима така смачна картинка!

Пальто Nine

А в цьому сірому пальто в поєднанні з голубим комплектом так і хочеться радіти грудню.

Мій секрет.

 

- Ір, а навіщо тобі стільки одягу? - запитує мене мій чоловік.

- Так я почуваю себе впевненішою. Коли я маю гарний вигляд, я можу все, - відповідаю я. - Ось у чому мій секрет.

 

Який мастхев зимового сезону? - запитаєте ви.

Шоурум Nine

Ось тут ми з Іванною, тією життєрадісною Іванною, прикрашаємо ялинку в нашому шоу-румі.  На нас люрексові светри і тепленькі шорти з тканини шанель. От вони й мастхев у гардеробі. З ними і зручно, і ноги не закриті, і теплі колготки будуть доречні! Із високим чоботом, із ботільонами, із сліпонами з хутром. Ще й кишені є! Тому щосезону обираю собі нові. Щосезону. Для них у мене навіть окремо полиця в шафі.)  

Сукні Nine 

- Давай одягнемо ці новенькі шерстяні сукні? - кажу я Іванні.

- І сфотографуємось в шапулях, - продовжує вона.

Бо в кожній з нас, навіть дорослій нас, в душі живе маленька дівчинка. І коли її показувати, як не під час зими? Коли ми ще покатаємось на санях? На лижах? Зліпимо снігову бабу? Пограємось в сніжки? Коли ми ще будемо так сильно вірити в дива, як не взимку?  

Я, правда, не знаю.  

На наших листівках написано: “Зима - це спершу дива”. І нові можливості, додам я. А з правильним одягом їх стає в рази більше.  

Nine.

You can do more.

Ваша Іра.