З чим комбінувати спідниці? Поради і приклади від NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
З чим комбінувати спідниці? Поради і приклади від NINE

9 образів із спідницями від NINE: розбираємо комбінації

У цьому сезоні 2019/2020 спідниці як ніколи актуальні. Неважливо якого вона крою, кольору і фасону. Важливо одне: бодай одна має бути в гардеробі кожної модниці. Сміливо заявляємо: це її рік! 

NINE не тільки слідкує за трендами, але й піклується про твій бездоганний вигляд. Тож підготували для тебе корисні  поради, як вибирати і з чим поєднувати спідницю.

 

З чим одягати спідницю міді?

Спідниця міді - пряма і вузька або пишна у зборку - ідеальний варіант, щоб додати стрункості. Вона не тільки візуально звужує талію, але і злегка подовжує фігуру. Найважливіше правило: чим об'ємніше спідниця, тим мінімалістичний і простіше повинен бути верх.

Яскраво червона спідниця із люрексовим светром або базовий синій светр і темно-пудрова спідниця. Романтичності й родзинки образам додає відкрита спинка в люрексовому светрі і мінімалістичний принт "зірки" у темно-синьому.

Якщо ж спідниця класична пряма або на запах, то вона ще краще підкреслює фігуру. Поєднуй з таким фасоном укорочені светри або жакети або заправляй тонкі джемпери або блузи.

Спідниця на запах і шовкова квіткова блуза - ультрастильно. Особливо в цьому сезоні. Навіть із чорними оксофордами буде вау, а що вже казати, якщо поєднаєш із підборами!


З чим носити коротку спідницю?

Коротка спідниця (міні-спідниця) ідеальна, щоб показати свої стрункі ніжки. Довжина міні завжди додає сексуальності, тому варто верхом підкреслити образ, а не зробити "занадто". Поєднуй їх із закритими блузами. До речі, буде дуже гарно розстібнути перші два гудзики і на шию одягнути тоненький короткий ланцюжок із краплинкою в центрі. 

Сіра блуза з мінімалістичним квітковим принтом ідеально поєднується із структурною тканиною, як у цих спідницях. Стильно буде, навіть якщо поєднаєш із улюбленими білими кедами.

Міні-спідниці А-силету ідеально поєднуються із подовженими приталеними жакетами. Такі образи, до речі, на міцно закріпились в трендах. Просто переглянь образи світових fashion-блогерів у Pinterest. Показуємо "вау-ефект" з чорною спідницею з люрексовою ниткою і сірим жакетом у клітинку. Додай до такого образу білу футболку або базовий гольф.

Окрім образу із сірим жакетом, показуємо ще один варіант: чорна спідниця, синій жакет у клітинку і шовкова квіткова блуза. Повір, ти збиратимеш компліменти весь час!

 
З чим носити квіткову спідницю?

Вибираючи квіткову спідницю, підбирай до неї однотонний верх. Він може бути максимально мінімалістичним і базовим, а може бути з родзинкою у вигляді цікавого рукава, вирізу. Друге правило - верх має бути в такій кольоровій гамі, яка гармонійно поєднується із квітковим принтом.

У першому варіанті показуємо ідеальне контрастне кольорове поєднання: синьо-червона спідниця із сірим светром. У другому варіанті: шифонова блуза коралового кольору, який представлений і у квітковому принті.

 

З чим носити червону спідницю?

Сьогодні цей колір - один з найпопулярніших. Останнім часом червоний колір грає головну роль в популярному стилі колор-блок,тому можеш поєднувати його навіть із екстраординарними кольорами: зеленим, ліловим тощо.

NINE показує універсальний варіант, який може бути і святковим, і базовим, і доречним в офіс. Це люрексовий светр золотого кольору і червона спідниця.

IMG_5327.JPG

 

Вибираючи спідницю, керуйся важливими критеріями:

  • Довжина (обирай максимальну зручну для тебе).
  • Фасон (залежить від події і образу, який бажаєш створити).
  • Крій (обирай, щоб було комфортно. Особливо, при сидінні).
  • Тканина (обирай таку, яка не буде м'ятись або робитиме це по мінімуму).
  • Колір (не стримуйся і будь різною: сьогодні ти за яскраво-червону, а завтра - за класичну синю).

І пам'ятай: спідниці не тільки розбавлять твій гардероб, а ще й дуже функціональні й універсальні. Адже будь-яка з них може комбінуватись у десятки образів завдяки правильно підібраному верху і взуттю.

Правда, чудово?))