З чим носити теплі шорти. 9 образів від NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
З чим носити теплі шорти. 9 образів від NINE

9 стильних образів із теплими шортами від NINE

Щосезону "Осінь/Зима" NINE випускає капсулу теплих шортів. Цього року тебе чекає найбільший вибір: 7 різних варіантів. І зараз ми покажемо різні образи з ними.

1. Вічна класика.

Червоне й чорне - поєднання, що завжди буде актуальне. Перед тобою ідеальні чорні шорти на цей холодний сезон. Створені з італійської тканини "шанель", підкреслять талію і подовжать ноги. Поєднаються з усім верхом, що є в твоєму гардеробі. Особливо соковито виглядає цей образ: червоний светр, чорні шорти, чорні теплі колготки (можна навіть у дрібний горох) і черевики. Хочеш на високих підборах, хочеш просто танкетку, - у будь-якому випадку ти будеш мати "вау"-вигляд!

Светр теж знайдеш у нас)

IMG_6840.JPG

2. Бордові акценти.

Кажемо "бордо", згадуємо осінньо-зимовий сезон. І навпаки. Тож встояти перед цією італійською шерстю ми не змогли. Шорти у чорно-бордовий принт в поєднанні з цією блузою створюють образ, продуманий до дрібниць. І ти завжди зможеш накинути поверх чорний кардиган і одягнути чорне взуття. 

IMG_6842 3.JPG

3. Кардиган у поміч!

У такому образі можна і на ділову зустріч, і ввечері на каву з подружкою. Улюблений casual, де домінують наші блузи, - завжди вдале рішення незалежно від сезону і погоди. Пропонуємо забути про чорний колір і згадати про сірі шорти, смугасту блузу і теплий пудровий кардиган. Все це ти знайдеш у нашому шоу-румі на Кожум'яцькій, 12г.

IMG_6831 2

4. Хочеться теплоти.

Просто одягаєш колготки в 100 ден, ці шерстяні шорти з акцентом зеленого і теплий светр з хомутом. Образ, що продуманий до дрібниць і доповнює один одного.

IMG_6835 2.JPG

5. Весняні нотки.

Одяг NINE - універсальний. Саме тому одні й ті ж речі можуть поєднуватись у різні образи, як от ці шорти. Ти тільки-но бачила їх в поєднанні із теплим зеленим светром, як вони вже з ніжної блузою і м'ятним светром ловлять сонячні промені. Цей образ точно подарує посмішку і заряд енергії на весь день!

IMG_7095.JPG

6. Дайте яскравості!

Розкішна блуза з французького штапелю поєднується навіть із шортами в принт з італійської тканини "шанель". Що вже казати про такі базові речі як чорні штани чи джинси?! )) Вишенькою на торті до всього луку є червоний светрик, який ти теж знайдеш у нас.

У такому образі ти збиратимеш компліменти весь день:)

7. Базовий гардероб.

У кожної з нас є базовий светр сірого чи бежевого кольору (якщо ти без такого, то терміново до нас на Кожум'яцьку, 12г). Ми пропонуємо до них ось ці шорти в краплинку. Завдяки шльовкам ти можеш розбавити цей базовий образ контрастним паском.)

IMG_6841 3.JPG

8. Квіткові акценти.

І повертаючись до нашої універсальності, показуємо тобі образ із цими ж шортами, але вже в поєднанні з яскравою квітковою блузою. Будь різною!

IMG_6837 2.JPG

9. Чорне й біле.

І завершує нашу підбірку ще один образ із "вічної класики". Біла блуза в чорний принт і класичні чорні шорти, - рятувальний жилет, коли:

- я не знаю, що одягнути/що я хочу;

- сьогодні ділова зустріч/просто в офіс;

- хочу щось чорне, але не сукню і штани.

А якщо одягнути підбори і додати яскравий кардиган, весь образ заграє інший барвами. Ми ж кажемо, NINE - універсальний:))

IMG_7084.JPG