З чим одягати білу футболку? 5 образів від NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
З чим одягати білу футболку? 5 образів від NINE

5 стильних образів із базовою футболкою від NINE

У кожної з нас є хоча б одна базова біла футболка. Тож ми підготували для тебе 5 образів,  з чим її поєднувати, щоб виглядати стильно.)

 

1. Ніжний casual.

Це просто тренд цього літа. Маємо бежеву з зиг-загом, яка нереально поєднується із солом'яними аксесуарами.

IMG_9069.JPG

2. яскравий акцент.

Коли хочеться виділятись навіть у базовій футболці, просто поєднуй її із такою смугастою спідницею. Можеш із кедами, можеш з червоними босоніжками. Обіцяємо тобі максимальний комфорт і безліч виконаних справ. Ще й кишені є. А це взагалі - one love)

D015B23E 4AAD 4A73 8272 4F8ABF1A3B21

3. Образ з костюмом.

Давай пограємось з твоїм гардеробом і зберемо ефектний образ. Просто одягни свої білі штани, білу футболку, а поверх такий жилет або жакет. У таку спеку ми за жилет і лимонад обома руками:)

80029C8B D61E 4CE8 BA9F D05548641403.JPG

4. Лук на кожен день.

Перед тобою вічна класика: біла футболка і штани. Просто заміни стандартні джинси і чорні штани на нові кольори. Ми пропонуємо блакитний або пудровий. У такому образі зручно і в літак, і в потяг, і з дитиною на прогулянку, і на пікнік, і в парк атракціонів...і ще багато куди.

IMG_9067.JPG

5. На море.

Образ, який завжди буде актуальний, - це смугасті шорти і футболка. Наші на високій талії з тоненьким паском із розкішного італійського котону будуть радувати тебе багато сезонів)

Snapseed 151

Зустрінемось в нашому шоу-румі на Кожум'яцькій, 12 г або в онлайн-магазині і підбіремо тобі і футболку, і образ до неї.)

До зустрічі в нас!