Жіночі костюми від інтернет-магазину одягу NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Жіночі костюми від інтернет-магазину одягу NINE

Жіночі костюми: нова улюблена річ у шафі


Мати стильний вигляд ніколи не було так легко, як тепер

Є в гардеробі сучасної дівчини така магічна річ, яка врятує і завжди буде запорукою “луку на 100%”. Навіть коли запізнюєшся на роботу і не вистачає часу зробити ідеальний мейк. Навіть коли це важлива урочиста подія, а в шафі немає коктейльної сукні. Навіть коли це багатогодинна подорож! Ми говоримо про жіночі костюми, яким виокремлено цілий розділ в нашому інтернет-магазині

жіночі костюми інтернет магазин

РУЙНУЄМО СТЕРЕОТИПИ

Про них можна складати легенди, бо відтоді як вони з’явилися у гардеробах багатьох наших клієнток, в дівчат майже зникло те саме запитання. Ви всі його знаєте. І ой як не любите. Особливо зранку. Так, воно-воно: “Що вдягнути?”

Наша постійна клієнтка та телеведуча Саша Лобода вже переконалася, що костюм можна вдягнути і аби провести прямий ефір у студії, і аби виїхати на важливу зустріч і взяти інтерв’ю у зірки футболу. 

жіночі костюми інтернет магазин Nine.png

Засновниця бренду, Іра, неодноразово тестувала жіночі костюми власного виробництва у стресових ситуаціях. Не підвів костюм навіть під час першої подорожі літаком із маленьким сином. Це коли і мамою, яка дбає про все, що відбувається навколо, треба встигати бути, і малий – непосидючий, і ще б не забувати, що “ти – дівчина, а відпустка – це свято”. 

E80968BB DF01 491C 87F2 FD6799F31177.JPG

До речі, Іра костюми рекомендує не лише у подорожі чи на ділові зустрічі. Ми вже розповідали про експеримент на одному весіллі, де вона була гостею та збирала компліменти протягом усього вечора. Радимо почитати-надихнутися.

костюм_жіночий_фото_nine

Тож… що в них, тих костюмах, такого особливого?

Костюм дуже шикарний)) якість, колір, розмір, все підійшло) велике дякую))))
Вікторія Прокопченко, Instagram, 14.10.2017

 
ЗРУЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ

Костюмні тканини, з яких створено вироби, приємні до тіла. Вони також надзвичайно практичні. 

Можна не бігти у пошуках хімчистки, адже костюми створено для сучасних дівчат, які цінують час. Домашня пральна машинка не зіпсує виріб. Прасувати комплекти теж можна в домашніх умовах. І ми перевіряли – кольори тканини довго залишаються насиченими.

У нас була клієнтка, яка купила червоний костюм, а потім готова була чекати скільки завгодно, аби ми відшили такий самий, тільки чорний, бо це виявився перший у її практиці комплект, який “сів” просто ідеально!

жіночі костюми інтернет магазин 23
ІДЕАЛЬНИЙ КРІЙ

Окрім якості тканини, є ще два нюанси, на які ми завжди звертаємо увагу. Це колір та крій. І те і те має бути універсальним, проте обов’язково – із родзинкою. Саме тому ми чи не єдині пропонуємо жіночі костюми з баскою в нашому інтернет-магазині. Бо баска – це така деталь, яка неодмінно приверне до себе увагу.

жіночі костюми інтернет магазин Nine

Дівчата, для яких бізнес-зустрічі – обов’язкова частина роботи, дуже люблять наші двубортні костюми. Бо крій – класичний, стриманий. Проте із кольорами можна відвести душу! І хто скаже, що це порушення дрес-коду? 

жіночі костюми інтернет магазин 13

жіночі костюми інтернет магазин 10

Ну а поціновувачкам грайливих деталей до смаку піджаки жіночі із золотими ґудзиками чи шалевим коміром. Так само як і костюми зі спідницями чи шортами. Коли низ достатньої довжини, аби було доречно в офісі, та водночас дозволяє підкреслити стрункі ноги.

жіночі костюми інтернет магазин 19

Доброго вечора, костюм чудовий! Дуже сподобалось поєднання такого ніжного кольору, гарного пошиву та приємної, якісної тканини! Дуже дякую за костюмчик. З нетерпінням чекатиму вашу осінню колекцію.
Наталія Петрова, Instagram, 18.08.2017

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ ТА ЖІНОЧНІСТЬ

Ми знаємо, що коли кажуть “костюми”, в першу чергу мають на увазі “ділові жіночі костюми”. Проте наші доречні не лише на роботі. Не вірите?

Брюки ми зазвичай шиємо завужені та зі стрілками. Треба в офіс? Не питання. Із зручним взуттям та нейтральною блузою вони – база чи не на кожен день. Проте якщо підвернути брюки та взути лофери, вийде такий важливий для дівчат, які живуть у ритмі великих міст, smart casual. З підборами ж, шовковим топом та прикрасами діловий костюм перетворюється на оригінальне вечірнє вбрання.

жіночі костюми інтернет магазин Nine 17.JPG

Ну і окремі компліменти нашим жакетам, які можна і зверху на сукню накинути, і комбінувати із блузами у квітковий принт, і під пасок вдягнути. 

Про головне забули попередити. Якщо вже вподобали собі один з наших костюмів, не зволікайте замовити. Адже щойно ми оновлюємо колекцію, дівчата їх розбирають дуже швидко.

Із любов’ю до вас,
Nine