Жіночі пуховики на зиму 2017-2018

Автор: Ira Stashko / Категорія: Збираємо луки
Жіночі пуховики на зиму 2017-2018

Жіночі пуховики 2017-го стали для Nine справжнім челенджем, адже лінійку одягу для мінусових температур бренд виробляв вперше. Оскільки хотілося випустити дійсно якісні теплі куртки, ми достеменно вивчили технологію і зараз маємо корисну інформацію, якою поспішаємо поділитися. Те, на що ми витратили декілька тижнів, підсумували у короткому огляді, на який треба менше п’яти хвилин. І ви точно знатимете, як обрати зимову куртку, яка прослужить більше одного сезону.


Жіночі пуховики на зиму 2017-2018

Як вибрати якісний пуховик, який прослужить не одну зиму?

 

До сезону, коли постає необхідність купити пуховик жіночій в інтернеті або офлайн у магазині, кожна з нас, дівчат, готується тривалий час. Мало того, що відколи стовпчик термометра опускається до нульової позначки, разом з ним падає і настрій, так треба ще й візуалізувати себе у декількох шарах теплого одягу і відшукати в тому хоч якійсь плюс… окрім того, що не відчуватиметься температурний мінус. А ще ж є і купа просто практичних питань.

Як обрати пуховик, у якому буде зручно? Що краще: синтетичний пух чи натуральний? А якщо натуральний, як правильно прати пуховик (в пральній машині або вручну), щоб не збився пух? А от ще запитання, на яке ми подекуди шукаємо відповідь, знаючи, що її нема: як врятувати пуховик після прання, якщо він став тоненьким, і скільки не труси, не відновлює форму?

Перед запуском першої лінійки зимового одягу власниця Nine Іра Сташко поцікавилася досвідом брендів, що вже відшивають пуховики, зв’язалася з виробниками, які випускають наповнювачі, та розібралася із тканинами, а отже, ділиться порадами, на що звертати увагу, аби з розумом витратити бюджет на зимовий одяг.

Жіночі пуховики на зиму 2017-2018

Невагома, проте така тепла зимова парка Nine на основі сучасного утеплювача термолофт ідеальна для яскравої зими в місті.

Наповнювачі для пуховиків: який є вибір?

  • Пух. Хоч би там що, та цей наповнювач вже потроху відходить у минуле. По- перше, він збивається у грудочки під час прання. Випраний і сухий пуховик потім доведеться довго трусити, аби він знову набув своєї форми. Це якщо ми не беремо до уваги куртки зі світлих тканин, прати які доведеться часто, а отже, вони швидше втрачатимуть пух і ставатимуть тонкими. Два зими – і знову треба витрачати гроші на покупку теплого одягу.
  • Синтепон. Ніби практичніший за пух, та як прати куртку на синтепоні теж популярне запитання. Цей матеріал швидко розшаровується, і пуховик втрачає форму. Деякі виробники ставлять між тканиною і утеплювачем шар спанбонду, та рятує це ненадовго.
  • Силіконізований синтепон краще тримає форму за рахунок того, що між волокнами виробники цього утеплювача вставляють силікон. Проте за технологією такий утеплювач не запаяний з жодної зі сторін, а отже, з часом волокна теж почнуть розшаровуватися.
  • Ватин – вже однозначно матеріал з минулого як занадто непрактичний та важкий. Незручність цього наповнювача особливо відчувається, коли намагаєшся зігнути руку, поки, наприклад, тримаєш сумочку.
  • Надзвичайно популярні та практичні пуховики на основі тинсулейту. Матеріал вироблено на замовлення NASA, аби зробити костюми астронавтів для роботи у відкритому космосі достатньо теплими та зручними водночас. Потроху його почали використовувати і виробники повсякденного зимового одягу. Але в Україні відшукати справжній тинсулейт майже неможливо. Звичайна практика тут – китайська підробка, а самостійно розібратися, чи ви купуєте дійсно якісний виріб майже неможливо.

 

Яка є альтернатива?

Жіночі пуховики на зиму 2017-2018

З огляду на все це у виробництві пуховиків та зимових парок Nine перемогу над усіма конкурентами здобув термолофт – сучасний утеплювач, який має чимало переваг:

  • Пуховики на термолофті неважкі та зручні. Під час примірки деякі дівчата питають навіть, чи може цей одяг витримати мороз. Так, щільність матеріалу – 300 г/м2, і він здатен гріти навіть у -20°.
  • За технологією виготовлення утеплювач запаяний з двох сторін, тож не розлазиться під час прання.
  • Такий пуховик не вибагливий у догляді – його можна прати вдома, до того ж стільки разів, скільки треба. Головне, що треба знати, – температура води не має перевищувати 30˚, а максимальна кількість обертів віджимання
  • Його можна прасувати паром, але за умови, що температура не перевищує 150°.
Жіночі пуховики на зиму 2017-2018

Зліва направо. Аня та Іра для прогулянки містом обрали бежевий та рожевий пуховики Nine, а на Валі - сіра зимова парка з хутром песця.

Таким самим матеріалом утеплено і наші парки. До того ж, і вони, і пуховики мають опушку з хутра песця, єнота або чорнобурки, яка відстібується, а спеціальна плащова тканина виробів не пропускає ані вологу, ані холодний вітер. Усі наші зимові пуховики жіночі можна купити в онлайн-магазині або зайти на примірку до нашої шоу-рум за адресою Кожум’яцька, 12г, Osobnyak.

Кольорова і комфортна зима з Nine

«Зима – це спершу дива», – поділилася своїми спостереженнями у блозі Nine Іра. І це дійсно так – варто лише подивитися навкруги. А ще коли пуховик не додає зайвих кілограмів, не сковує рухів, до того ж може бути кольоровим, адже витримує прання і сохне швидко, то можна взагалі видихнути. Мінус одна велика проблема. А решту вирішать кава з подружками і теплі обійми близьких.

Жіночі пуховики на зиму 2017-2018

Зима – це спершу дива!