Жіночий верхній одяг: секрети виробництва

Автор: Nine / Категорія: Трендові образи
Жіночий верхній одяг: секрети виробництва

Купити пуховик жіночий чи парку від Nine? Виклик прийнято!

Якби ви мали можливість обрати суперсилу, яка би була вам більше до душі? Мами маленьких дітей, певно, скажуть:  щонайменше шість рук та можливість пересуватися із швидкістю світу. Закохані, що живуть на відстані, не вагаючись, обрали б телепортацію, аби бути ближче один до одного. Романтики можуть помріяти про здатність ставати невидимими або ще щось на кшталт того. У Nine на початку зимового сезону жадали лише однієї суперсили – ось такої:

 

Здатність підкорити собі волю цього натовпу і замість пошуків якогось покемона у якомусь Сентрал-парку спрямувати масовий запал на пошук одного-єдиного чоловіка, який переховується від бренду вже котрий день, – це дійсно є мрія.  

 

Що такого особливого в тому чоловікові і навіщо його ловити? О, для цього варто почути всю історію.


На початку листопада бренд взявся виготовляти жіночий верхній одяг, бо купити пуховик жіночий чи парку, що задовольнить усім потребам, – то є довічний біль кожної дівчини. Ми у Nine завжди знаємо, що можемо запропонувати гідну альтернативу мас-маркету, і не за шалені гроші. До того ж до нас стали регулярно надходити запити від клієнток, чи вироблятиме бренд теплі речі взимку 2017-2018, і отже, треба було братися до справи.  

Купити пуховик жіночий чи парку від Nine

Перш ніж тріумфально прогулятися вулицями Києва у новеньких пуховиках та парках, на бренд чекала ціла низка пригод.

До старту сезону – чотири тижні. Завдання – кольорові парки та пуховики власного виробництва, легкі і водночас теплі, із якісним хутром не в сумні 2 сантиметри завширшки і водночас не за ціною пентхаусу. Табличку із приблизними цінами на матеріали складено. Схоже, ready-steady-go!  

30 днів до старту сезону

– Ні, я, певно, не буду ділитися із вами досвідом.

– Це ж є комерційна таємниця!

– Шукайте відповіді десь по інших виробниках.  

Це якщо узагальнити відповіді більшості колег, які спеціалізуються на виробництві теплого одягу і до яких було здійснено спробу звернутися по пораду/консультацію.  Причому йшлося не про те, аби скопіювати лекала чи поцупити технології. Прості запитання. Наприклад, хто якому утеплювачу надає перевагу.   Зрештою,  спрацювала агресивно-прогресивна стратегія: «Тоді штурмуємо безпосередньо виробників наповнювачів», після читаємо відгуки на форумах і вдаємось до практики: «Купи потроху кожного з матеріалів-фаворитів і тестуй! Тестуй, допоки не виявиш лідера». 

Купити пуховик жіночий чи парку від Nine

Всім, що тепер знаємо про те, що має бути всередині теплого виробу, аби він прослужив не один сезон, поділилися у пості «Жіночі пуховики на зиму 2017-2018». Це зручний перелік фактів, на які треба звертати увагу, обираючи зимовий одяг.   Так само, як і наповнювачі, закуповуємо і тестуємо тканини. Бо треба, щоб були легкі і водостійкі, і водночас жіночні і різних кольорів. Відкидаємо ті варіанти, які не здатні вистояти у наших зимових реаліях. Разом з ними викидаємо і кільканадцять метрів просто бракованого матеріалу, який потрапив до закупленої партії. Таке буває. Списали, видихнули, їдемо далі.  

20 днів до старту сезону

Дівчата-кравчині вже з головою в роботі. Ідеальний наповнювач обрано. Тканини розкроєно. Пуховики та парки збираються одне за одним. Ще трохи – і можна буде декорувати + утеплювати пуховики хутром. Тим більше, що для виробництва обране м’якеньке і пухнасте, з чорнобурки, песця та єнота, в одного з небагатьох постачальників, який пропонує якісний матеріал.

Пуховики та парки збираються одне за одним

Приємний бонус – попри те, що в нього і так велика черга із замовників на відшив, постачальник погоджується, аби його майстрині зробили з хутра готові опушки і для Nine, бо робота з хутром - це зовсім інші технології.  Схоже, все йде за планом.  

15 днів до старту сезону

Хто казав щось про план? Тут плануй – не плануй, а перешкода спіткає там, де найменше на неї чекаєш. Ось, наприклад, застібку-блискавку у готовому виробі треба ховати під кнопки – це професійно і практично.   Вже декілька пуховиків та парок на стадії крою чекають на виробництві, аби на них поставили кнопки. Ці кнопки в спеціалізованих магазинах продають. Тільки Nine це не допоможе – кнопку не поставити без спеціальної матриці та пресу. Під кожний з діаметрів – окрема матриця, як і під кожну кнопку.

Пуховики та парки збираються одне за одним

Матриці, ключ до щастя, продають лише на фабриках-виробниках кнопок. Продають оптом від 1,000 штук. Для не мас-маркетового виробника Nine коло щойно закрилося. Лишається або продавати одяг без фурнітури, та це не варіант, або забувати про ідею виробництва теплих речей, бо це під силу тільки фабрикам. І це теж не варіант!   Коли на рахунку кожен день, відповіді треба шукати швидко. Кілька десятків дзвінків, кілька сотень кілометрів між виробництвом у Житомирі і офісом в Києві – і знайдено майстра, яка, ніби той єдиноріг, напівміфічна,  але все ж таки існує, ще й має власне обладнання. І він береться виконати замовлення від Nine у стислі терміни, якісно.  

10 днів до старту

Відповідальний за хутро зник. Пообіцяв відшити опушки – і тепер ігнорує дзвінки. Так само, як і повідомлення.

В принципі, можна більше і не рахувати дні до старту, бо цього постачальника було обрано з-поміж багатьох. Обрано тому, що хутро в нього хоч і не дешеве, проте ідеальне. Не тоненьке, у пару сантиметрів завтовшки, і не залишає подряпин на тілі, як те, що висить у продавців на Куренівському ринку, приміром.   І де там ті спритні мисливці за покемонами з Сентрал-парку, про яких йшлося на початку посту? Зараз їхній би талант та запал – на розшук того виробника. Бо все готове. Все! Залишалася лише ця вкрай важлива  «вишенька на торті».  

7 днів до старту сезону

Постачальник хутра вийшов на зв’язок! Бажаєте дізнатися секрет, як ми його відстежили? Лише кілька поставлених на вуха майстерень по всій Україні, один і той самий наполегливий запит: «Ми знаємо, що ви відшиваєте шуби, і ми для вас не таке вже велике замовлення, але будь ласка!»

Жіночий верхній одяг: секрети виробництва

Аж потім пишете повідомлення своєму зниклому безвісти постачальнику: «Коля, відшивати нічого не треба. Ми знайшли майстрів. Просто хутро продаси?» «Продам!», – радісно і миттєво відповідає Коля. От і добре….  

День до старту сезону

Ось вони, розвішані у шоу-румі. Наші. Відшиті на власному виробництві пуховики та парки. Ідеальні. І здається, не було цієї тридцятиденної місії, братися за яку може відмовився би і безстрашний Том Круз. Проте, воно того варте. І це підтверджує кожен відгук, що надходить в дірект чи на сайт.

Купити парку від Nine

Парка, у якій неможливо не любити зиму.

Ви ще не оновили зимовий гардероб? Купити пуховик жіночий або парку жіночу зимову можна в нашому інтернет-магазині. І вибір ще є!

Купити пуховик жіночий від Nine