5 історій про жіночий одяг від Nine, що надихають.

Автор: Nine / Категорія: Відверто про бренд
5 історій про жіночий одяг від Nine, що надихають.

Сиджу на дивані в шоу-румі Nine. Я в трикотажній сукні вишневого кольору, чорних колготках і сліпонах з хутром. На колінах - макбук. В голові: “Як ми це зробили?”. 


Готові повірити, що кожна з нас здатна на більше?

Озираюсь навколо. Висить червона парка, за нею - бежевий пуховик, і на обох - ідеальне хутро. А там трикотажні плаття, як на мені, різних відтінків, з мереживом і без. А біля них бордові з лінійки basic. А навпроти - цілий кронтшейн зі светрами. З хомутом, відкритою спинкою, з люрексом і без. А далі - ціла стійка блуз. Ціла стійка!

- Напевно, нам є чим пишатись у цьому році?! - Напевно, є.

Далі вас чекає розповідь про наші досягнення у 2017 році. П'ять історій про жіночий одяг і те, як він надихає на звершення: “Як це сталося з нами”. Поїхали!  

Найбільша літня колекція за три сезони

Близько 30 варіантів тільки принтових суконь на бретелях. А чому так, розкаже ця мініатюра:

- Я не знаю, котру вибрати… - крутиться біля дзеркала в нашій літній сукні дівчина. Фотографується, надсилає фото мамі, потім - подрузі. І вирішує-таки брати дві.  Бо: “Я не знаю, котру вибрати!”)

Ці сукні на бретелях стали справжніми бестселлерами влітку. І ми просто не могли залишити дівчат, які ще не встигли придбати, без них. Тому секрет простий: їх швидко купували, ми швидко оновлювали. Навіть в кінці сезону у нас з'являлись новенькі.

сукні на бретелях

Ось як виглядають ідеальні літні жіночі сукні.

Компанію сукням складають наші топи з баскою і костюми (жилет і штани, штани і топ з баскою, жилет і шорти). Завдяки ним ми вирішили запустити лінійку basic.  

Запуск лінійки basic

 

- Невже я погладшала? - ледве не плаче в примірочній дівчина, коли міряє наші завужені штани. - Розумієте, вони завужені за кроєм і можуть “маломірити”.) - То зробіть ще більше на розмір. Буудь ласка...

Зробили. Тепер розмір L є у штанах.

штани

Ми звикли виконувати обіцянки і тому додали до штанів розмір L :)

- І більше не буде? - Розумієте, кожна модель одягу існує в 9 одиницях. Звідси і назва бренду Nine. - То ви більш не пошиєте? - На жаль, ні. - А може ще одненьку…?

Такі повідомлення нам надходять з моменту відкриття бренду. Тож ми вирішили, що базові моделі існуватимуть у більшій кількості. Приміром, як ці жіночі сукні. І ми не помилились. Бестселлер продажів сезону “Осінь/зима”.

Сукні бордо

Ці сукні стали справжніми бестселлерами сезону “Осінь/Зима”

Найбільша колекція блуз

Просто ми зрозуміли, що гарні жіночі блузи потрібні кожній з нас. А ще кожна з нас заслуговує на вибір. Знаючи як непросто знайти хорошу тканину, ще й з правильним принтом, я почала її підбирати ще взимку, а на початку серпня ми приступили до роботи. І ось вони перед вами. Блузи Nine.

Найбільша колекція блуз

Ми готові зізнаватись в любові кожній блузі. КОЖНІЙ! Наші блузи є онлайн, та в шоу-рум Osobnyak на Кожум’яцькій,12г.  

Інвестиція в трикотажний одяг

Інакше це не назвати. Одна справа купити тканину, фурнітуру, створити лекала, відшити зразок і запустити у відшив. Зовсім інша - придбати ще й обладнання, яке (давайте будемо відвертими) рідко окупається за сезон. У нас поки в мінусі. Але це нормально для цього бізнесу.) Зате тепер ми не мерзнемо взимку. І це було варте того, щоб ми, дівчата, мали змогу святкувати Новий рік у люрексових светрах, а на роботу одягати з відкритою спинкою, а в гори поїхати в теплому, шерстяному.

Светри

Светри, які стануть чудовою альтернативою сукням:)

Місяць на пошив пуховиків і парок

- Що в нас по термінах? - питають мене швеї. - Максимум - місяць. Чим швидше, тим краще.

    Місяць, який пройшов між двома містами (Житомир - де наше виробництво, Київ - де магазин і купівля хутра). Кілька днів там, кілька дні тут. Найважчий період з життя виробництва за 2017 рік. І у нас досить хороший результат. Ми випустили 5 видів пуховиків з хутром, 4 види пуховика без, 3 парки і 5 теплих пальто з шерсті і кашеміру. А, головне, ми довели собі наступне: “Ми можемо більше”!

Пуховики

NINE. Ти можеш більше!

Попри всі складнощі, короткі терміни, людський фактор, ми рухаємось вперед, а на наших нових листівках пишеться: “Nine. Ти можеш більше!”   Повір у себе! Іра, Nine.