Шорти для дівчат. Урізноманітнимо гардероб?

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Шорти для дівчат. Урізноманітнимо гардероб?

Теплі шорти для дівчат – стильні луки від NINE

А ще ми додали ідеї зі спідницями, бо базовий гардероб - це не тільки нудні джинси...

Нарешті настає пора, коли можна забути про ці затяжні думки: «Холодно ж надворі...», «Сніг, ти хіба не бачила?»...

На щастя, весна на порозі і вже не хочеться ховатись за пуховиками, довгими шарфами і темними кольорами. Ідеальний час для шортів і спідниць. І так приємно визнавати, що тривале ув’язнення у "закритому" одязі закінчуються.)

Оскільки  NINE завжди за нестандартне мислення, пошук нового та сміливі стильні рішення, ми підібрали кілька луків, що урізноманітнять повсякденність і водночас будуть доречними.

Чорні шорти і квіткова блуза - завжди вдале рішення)

Шорти «висока талія» - незамінні

По-перше, вони підкреслюють талію. А завдяки правильному крою роблять ноги стрункішими! І як після цього можна їх не любити?!))

Такі шорти легко поєднуються з усім базовим гардеробом. Гольф, светрик, блуза, топ і навіть футболка! Можна з підборами, можна з ботфортами, а можна із лоферами і навіть - з кедами. Головне - правильно комбінувати кольори.

Шорти NINE - це коли в тебе буде десятки різних комбінацій.)

А ще варіанти?

Для тих, хто любить бути яскравою є варіанти шортів з костюмної тканини. А щоб зробити їх "вау" ми додали пасок, який зав'язується на бант. Поєднавши із квітковою блузою, образ таким романтичним...

Але ти можеш поєднувати і з шкіряним, щоб зробити більш класичним. 

А щоб додати луку вечірнього шарму, одягайте шорти із нашими светрами з люрексовою ниткою (молочний або ж капучіно) та чепурною стрічкою на спині. Підбори? Неодмінно! І не забувайте про подовжені жакети – до підборів саме те, що треба.

1549314115230.JPEG

Як щодо альтернатив?

Ми були б не ми, якщо б не нагадали вам про спідниці. Наш вибір – класична темносиня у квітковий принт з жаккарду із золотою застібкою та модні спідниці з твіду: синячервоно-синя, класична червона або ж яскраво-рожева, у яких так легко вирізнятися з натовпу.

1549314068313.JPEG

З NINE вражати легко! Переконайся в цьому і ти)