Весняний жіночий одяг: сучасні сукні, пальто, блузки

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Весняний жіночий одяг: сучасні сукні, пальто, блузки

Весняний жіночий одяг


Модні новинки у ніжній колекції Nine 

Нарешті! Нарешті за два дні весна. І хоч ще не так тепло, як хотілося б, але найважче точно позаду. Ще трішки, і сховаємо пуховики глибоко у шафи. Розчистимо полиці під модні новинки одягу – весняні плаття, пальто, жилети жіночі, блузки та кардигани. Тим більше, що в Nine можна повністю підібрати весняну капсулу, бо ми подбали про те, аби ти цього сезону була незрівнянною. Квітучою, ніжною і дуже гармонійною.

Пальто на весну

Вони вже є у нашому шоу-румі та он-лайн магазині! Стильні, якісні, комфортні. Весняні пальто у трьох кольорах – блакитному, рожевому і беж. І ми за яскраві кольори, адже вони створюють настрій вже з самого ранку. Більше того, приковують увагу до себе! Не віриш? Тоді ділимось однією нашою  історією.

Осінь. 2017 рік. До нас в шоу-рум заходить дівчина. Ціленаправлено на пальто. І бажає тільки яскраве. Виявляється, вона до нас прийшла за рекомендаціями. І не подруг, і не колег, і не сестри. А незнайомої дівчини, яку зустріла на вулиці. Та дівчина була в нашому рожевому пальто з шерстяного кашеміру і розповіла, що купила в нас і як нас знайти. Нам, як бренду, надзвичайно приємно отримувати такий зворотній зв'язок. Особливо коли розумієш, що наше прагнення зробити кожну дівчину особливою працює, бо вас помічають і виокремлюють з натовпу! 
 

пальто Nine

Тому цього сезону ми розробили новий фасон пальто - прямого крою з відрізним плечем і, звісно, залишили улюблений зі спущенною лінією рукава. Тож тепер на вас чекають три фасони і дві довжини пальто: подовжене і коротке. Кожного кольору є три варіанти. Тож якщо шукаєте на весну стильний оверсайз або приталене – знаєте, до кого вирушати в першу чергу. Ну, а ми про всяк випадок нагадаємо – Osobnyak, Кожум’яцька, 12г. Другий поверх. Йдіть на запах манго☺ 
 

Жилети жіночі

Знаєте, за що ще ми так любимо весну? Бо можна нарешті вийти із зимової сплячки і знову гратися із луками – підбирати кольори, фактури, аксесуари. А жилет – такий елемент, який приймає всі найсміливіші експерименти і гармонійно їх поєднує. 

Це та сама незамінна річ, яка має бути в шафі, коли у пальто вже надто тепло, проте зовсім без верхнього одягу ще прохолодно. З підборами та оксфордами, ботфортами та ботільйонами – жилети ідеально доповнюють як діловий одяг для жінок, так і зручний повсякденний одяг. 
 

жилет жіночий Nine

Ніжні квіткові блузки

Nine і в нас самих, і в наших клієнток асоціюється із весною. Варто лише вдягнути одну з наших фірмових блузок у квітковий принт – і настрій одразу змінюється на краще. Може, це і нечемно хвалитися, але наші блузки - ідеальні. Лекала перевірені практикою, а тканини ми обираємо довго і прискіпливо. Шукаємо ідеальне поєднання штапель-шовку із принтами, які не нагадуватимуть "клумби", а будуть яскравою, неповторною деталлю. А якщо ви вагаєтеся, із чим поєднувати такий незвичний малюнок, ми опублікували добірку вдалих луків із блузкою у квітковий принт.
 

блузка жіноча Nine

Сучасні сукні! Як же без них?

Не мати у гардеробі хоча б одну нову – це як ігнорувати весну взагалі. Наші сукні багатофункціональні. На початку сезону їх комфортно носити із теплими колготками та ботфортами. На середину квітня вже можна потроху дивитися в бік тоненьких колготок та підборів. Ну і звісно ж, до них чудово пасують як пальто, так і подовжені жилети. 

То що, відсвяткуємо кінець холодного періоду у сукні з італійського жакарду або в ультрамодній замшевій? Ми проти того, аби переобтяжувати речі складними елементами, і радше залишимо вам простір для творчості, але ж у цих замшевих  такі стильні деталі!
 

плаття Nine

Ніжні кардигани

Це подарунок для тих, кому повсякденний ритм диктує правило носити кеди ти джинси, але хочеться розбавити практичний кежуал жіночними елементами. Наші кардигани ніжних відтінків – саме вихід із ситуації. Не міняйте улюблені зручні джинси на підбори та спідницю. Просто подбайте про те, аби у шафі була ніжна зефірна хмаринка, яка освіжить будь-який звичний і простий образ і додасть весняного настрою.

кардиган блузка жіноча Nine

З любов’ю,
Ваш бренд Nine