Як одягатись на початку весни: 9 весняних образів на будь-який смак

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
Як одягатись на початку весни: 9 весняних образів на будь-який смак

9 весняних образів, які ВЖЕ можна носити

Вже так кортить скинути пуховик і одягнути пальто, хочеться носити міні-спідниці і створювати вау-образи. Щодня нові!

Сьогодні і розберемо весняний гардероб, який можна носити при першому плюсі.

 

1. Улюблена база.

Весна - ідеальний час для неї і для тебе. Продемонструй своє вміння обігрувати образ деталями. Краса в простоті: сірий светр із зав'язками (якраз на демисезон), коротенькі шорти, кеди і червоне пальто як родзинка образу. 

EAC9A08B E2A3 4883 90D1 FB3DABD8FD90.JPEG

2. Весна - це квіти. Квіти - це весна.

Сукня з квітковим принтом - універсальна річ, адже є безліч способів, як і з чим її одягати. Найпростіший і популярний - це поєднувати з однотониими речами: будь то взуття чи куртка-косуха.

Ми ж поєднали нашу малинову у квіти з італійського котону із ботильйонами. Додай ще сережки і розпущене волосся. Нехай в твоєму образі відчуваються легкість.

IMG_4256.JPG

3. Casual-look: джинси, блуза, кеди і пальто.

Casual, який завжди доречний. Ми розповідали, що такі look полюбляють паризькі модниці. Просто додавай деталей як годинник із модними браслетами, маленька сумочка і стильні окуляри.

Snapseed 2

Блакитна блуза у тонку смужку, улюблені джинси, бежеве пальто вище коліна і світлі кеди, - ідеально на початок весни.

Підказка: тут знайдеш блузу на будь-який смак. І великий вибір базових.)

4. Яскраві мотиви: штани бордо, квіткова блуза, яскраве пальто.

Чорне пальто притримай для осені. Зараз час, щоб бути яскравою і вражати! В хорошому сенсі цього слова. Просто правильно поєднуй кольори, як ми в цьому образі: квіткова блуза у синьо-червоні квіти ідеально поєднується з бордовими штанами і блакитним пальто. Розумієш, що недарма чекаєш весну.)

Snapseed 3

5. Casual-сукня.

Якщо любиш універсальність в речах, то обирай і серед суконь таку, яка легко трансформується з одного стилю в інший. Наша червона в дрібний горох - саме така. Обожнюємо її носити із світлими кедами і встигати всюди по справах. Але завжди знаємо, що якщо потрібно, легко замінити на туфлі чи ботильйони.

IMG_4255.JPG

 6. Твій час настав, міні-спідниця!

Зізнаємось: ми обожнюємо міні-спідниці. Саме тому присвятили їм першу весняну капсулу, де зібрали від яскравих принтів до класичних темних. Вважаємо їх рятівним жилетом, які швидко зроблять весь образ і покажуть стрункі ніжки. А поради і приклади, з чим одягати спідниці, читай тут.

IMG_5325 2.JPG

Із міні-спідницею можна створювати образи й більш ділові, але при цьому, залишаючись дуже стильною. Дивись, поєднання світлої спідниці із фактурної шерсті і шовкової блузи!

IMG_5133.JPG

7. Образи з кардиганом.

Обирай короткі. Вони виглядають стильно, більш молодіно, не такі об'ємні в носінні, при цьому теплі, ще й поєднуються з багатьма образами. Ми маємо і класичний чорний, і світло-сірий, і пудровий. Але у цій підбірці хочеться згадати про рожевий, який додає яскравості і розбавляє образ. Він чудово поєднався із рожевою міні-спідницею, а що вже казати за casual-look! Обов'язково мати хоч один такий)

IMG_6420.JPG

8. Весняні кольори.

Альтернатива квітковій сукні - однотонна. Тут ми радимо обирати вже весняні кольори, які можна одягнути із світлими чоботами чи ботильйонами. Наша бузкова у зборку і рукавом у 3/4 ідеально справиться із цією задачею. І навіть якщо ти прихильник тільки чорного пальто, то вона розбавить навіть такий look.)

764B5DEE 3588 4628 AA7C D4DFF66D8E32.jpeg

9. Додай свободи і легкості!

Це можна зробити завдяки вільному крою. Такі сукні ідеально підходять під новий ультрамодний стиль в одязі - спортшик. Зав'язки на рукавах додають жіночності, а вільний крій говорить про поєднання з кедами чи кросівками. Одягай поверх утеплену джинсовку або ж пальто. Гарантуємо: буде комфортно і стильно. А ще цей ягідний колір, який колір...

IMG_6412.JPG

До зустрічі он-лайн і в нашому шоу-румі на Кожум'яцькій, 12 г. Вражай з NINE!