З чим носити косуху? Стильна новинка від NINE

Автор: Nine / Категорія: Збираємо луки
З чим носити косуху? Стильна новинка від NINE

Косуха в дівочому гардеробі


Як обрати? З чим носити? 

Є такі речі, мати які у шафі бажає чи не кожна, проте багатьох зупиняє питання:  а чи пасуватиме мені? І з чим її носити? А може, краще щось консервативніше? Ось косуха,  безумовно, одна з таких недооцінених речей. Певно, питань навколо неї набагато більше, ніж відповідей.

Так ось, NINE вирішив виправити це непорозуміння. Ми випустили нову лінійку косух у 8 кольорах. Час додати трохи фарб у буденність, бо чом би й ні? Тим більше, що вже за п’ять хвилин, які потрібні на цей пост, стане ясно, з чим носити косуху і як обрати правильну.

З ЧИМ ВДЯГАТИ КОСУХУ?

По-перше, косуха пасує кожній дівчині. Якщо ваш аргумент: “Брутальний рокерський стиль – то не про мене”, маємо новину:  вже давно косуха це не лише важкий чорний шкіряний виріб, який вимагає певного стилю життя. Сьогодні вони можуть бути кольорові, з різних тканини і з різним рівнем “завантаженості” фурнітурою, завдяки чому легко комбінуються з великою кількістю речей усіляких стилів.

Це такий саме базовий верхній одяг, як, скажімо, піджак чи жилет. Просто на додаток до того, що буде тепло, це ще й вдала деталь образу. А для тих, хто одвічно потерпає, що не має часу добирати аксесуари, маємо новину:  якщо сукню доповнює косуха, можна не шукати “шалик, сумочку, сережки, пояс”, бо цілісний образ вже створено.

Джинси. Це, певно, найпростіше, що можна вдягнути під таку куртку. Ну і де джинси,  там повна свобода вибору взуття: від лоферів та кедів до підборів. Ми просто нагадаємо, що окрім джинсів можна експериментувати з легінсами, шортами, штанами-спідницями та галіфе, а також із брюками зі стрілками, як от в наших костюмах.

IMG_5337
Сукні. І це той самий випадок, коли на грі кольорів, тканин та фасонів можна створити як легкий кежуал-лук, так і більш оригінальний, що буде доречним на будь-яку непересічну подію. Під косуху пасують і сукні-футболки, і приталені жіночні у квітки, і однотонні подовжені чи короткі. Обрати свою сукню у комплект до косухи можна тут.

IMG_5507
Блузки. Наші фірмові у квітковий принт додадуть фарб і настрою звичайній чорній. А якщо косуха кольорова, у поєднанні із ніжною жіночою блузкою так легко створити невагомий весняний лук. 

4CE5BA97 8E75 444D 82CD 9D2E1871F148.jpeg

ЯК ОБРАТИ КОСУХУ?

Свою назву косуха отримала завдяки асиметричній застібці, яку легко розстібнути навіть коли кермуєш мотоциклом. Так ось, якщо обираєте косуху не від нашого бренду, не зайвим буде перевірити, чи якісно вшита застібка-блискавка? Чому це стосується лише інших магазинів? Бо на нашому немасовому виробництві ми контролюємо якість відшитих виробів і даємо на них гарантію.

96BE6324 745F 42B0 B32B E414656BD55C.jpeg

Коли обираєте косуху, слідкуйте, аби вона була чітко за розміром у плечах. Правильної довжини має бути і рукав – до зап’ястя, та не набагато нижче, аби не виникало того самого недбалого вигляду, що “тільки-но злізла з байку і накинула на себе чиюсь”.

Важливе й технічне виконання. Косуха, що слугуватиме довго, повинна мати міцні рівні шви. Не зайвим буде перевірити, з якої тканини зроблено підкладку і чи не розсиплеться вона на швах невдовзі після покупки? Якось ми детально описали, як виготовляємо верхній одяг. Так ось, правильна косуха має шитися під таким само прискіпливим наглядом, інакше вона буде на один сезон.

 

Яскравої тобі весни!


Разом можемо більше,
Nine